Предприемачът Матю Полард представя книгата си „Предимството на интроверта” на безплатно събитие у нас

5312
Предприемачът Матю Полард представя книгата си „Предимството на интроверта” на безплатно събитие у нас
Снимка: matthewpollard.com

Могат ли търговците с интровертен характер да бъдат успешни в света на продажбите? Въпреки че според мнозина тази територия е запазена само за екстроверти, всъщност интровертите разполагат с редица предимства, които могат да им помогнат да изпъкнат.

Това смята успешният предприемач и автор Матю Полард (Matthew Pollard), който ще представи книгата си „Предимството на Интроверта” пред българската аудитория на специално безплатно онлайн събитие, насрочено за 10-ти август тази година. По време на уебинара, организиран от „Клуб на Книгата”, Полард ще разкрие кои черти могат да помогнат на търговците с интровертен характер да се превърнат в ценен капитал за бизнесите, които представляват.

Нещо повече – концепцията, че интровертите могат да бъдат успешни в продажбите, разкрива цяло едно ново поле за стратегическо планиране пред бизнесите, разширявайки кръга от възможности в намирането, обучението и развитието на успешни кадри в търговията.

Самият Матю Полард е доказателство, че интровертният подход може да донесе успех в света на продажбите, тъй като на едва 19-годишна възраст основава телекомуникационна компания, която успява да постигне оборот от 4.2 млн. долара само за четири години. Матю Полард се самоопределя именно като интроверт.

Красноречив пример, че интровертният подход може да бъде особено печеливш, е фактът, че личности като Алберт Айнщайн, Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Стивън Спилбърг, Илон Мъск и Майкъл Джордън всъщност са интроверти.

Според Матю Полард, предимствата на интровертите в света на продажбите включват категории като ефективност, умение за слушане, търпение, подготовка, емпатия и други.

Всеки който иска да разбере лично от Полард как да превърне интровертния характер в сериозно предимство в света на бизнеса, може да се включи в безплатния уебинар, насрочен за 10-ти август (четвъртък) тази година от 17:00 часа. Събитието ще се проведе на английски език. Желаещите могат да присъстват и на живо в книжарница "Хеликон", намираща на ул. "Съборна" 5 в град София, където да се включат в дискусията с онлайн участието на Матю Полард. Всеки заинтересован може да се регистрира за участие в събитието тук.

„Всеки търговец може да се възползва от книгата, описваща с детайли стъпка по стъпка действия, водещи до успешна продажба.”, казва сертифицираният бизнес треньор Ганчо Ганчев, който е организатор на събитието.

Г-н Ганев, какво може да научи българската аудитория за света на продажбите от предстоящата онлайн среща с автора Матю Полард?

Авторът предоставя структуриран и елегантен търговски процес, който всеки може да следва. Матю ни убеждава, че този процес е създаден за интроверти и им позволява да използват силните си страни като емпатия, внимание и аналитичност, за да преуспеят в света на продажбите – запазено място за екстроверти. Всеки търговец може да се възползва от книгата, описваща с детайли стъпка по стъпка действия, водещи до успешна продажба. Наблягайки най-вече на емоционални търговски истории, авторът на книгата твърди, че дори срамежливи и стеснителни хора мога да продават, стига предварително да се подготвят.

Книгата запознава читателя с любопитна и рядко срещана концепция за „затваряне“ на сделка чрез така наречения „Пробен въпрос“. Матю Полард убеждава собствениците на бизнес да не оставят продажбите в ръцете на талантливи търговци, тъй като стават изцяло зависими от тях. Авторът препоръчва всеки собственик сам да изгради търговския си процес – така може да го контролира, знае какво да очаква и може да подбере търговци, които сам да обучи и замени, ако се налага. Разполагайки със структуриран търговски процес и увереността, че на всяка стъпка се прилага един и същ подход, всеки собственик на Бизнес или търговец може да усъвършенства процеса детайл по детайл и така да е сигурен, че ще постигне желаните продажби!

Колко често „Клуб на Книгата” организира подобни събития? Кои са били специалните гости в миналото и какво да очакваме от бъдещите събития, организирани от Вас?

Клубът на Книгата се „помещава“ в интернет на страницата на www.betterbookclub.com. Функционалността на тази страница, позволява членовете на Клуба на Книгата ефективно и когато им е удобно да споделят, препоръчват и коментират заглавие на книга.

Всяка втора седмица Клубът на Книгата организира представяне на книга. Сбирката е отворена, обикновено при любезните ни домакини от книжарница „Хеликон“ на ул. „Съборна“ N5 и всеки е добре дошъл. Предоставяме възможност за онлайн включване и запис от събитието. Не е необходимо представената книга да бъде прочетена предварително – всеки може да участва, за да открие сам за себе си дали книгата би му била полезна.

Обикновено аз или член на Клуба представя избрана книга, но предпочитаме да каним автори на книги, които сами да представят творбата си.

Ето някои от имената на наши гости-автори:

  • Любо Гетов – „Колонката на Гетов“;
  • Радослав Богоев – „Бизнес над червената линия“;
  • Диана Стоянова – „Никой не разбира от маркетинг“;
  • Етиен Янев – „Компас за дигитален маркетинг“.

Особено съм горд с онлайн включването на Arnie Malham в Клуба на Книга с “Worth Doing Wrong” и изключително интересната и полезна за повече от 100 участника в събитието дискусия на тема „разликата е фирмената култура“.

На 10-ти август четвъртък от 17 до 18 часа в клуба на книгата ще гостува Matthew Pollard и ще ни разкаже как срамежливите и стеснителни хора могат да надминат всеки друг в продажбите – темата на книгата „Предимството на Интроверта“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com