Спрете да отлагате и постигнете мечтите си. Научете как на безплатно събитие с Адела Шикер – съавтор на световния бестселър „Как да спрем да отлагаме“ и консултант на компании от Fortune 500

4777
Спрете да отлагате и постигнете мечтите си. Научете как на безплатно събитие с Адела Шикер – съавтор на световния бестселър „Как да спрем да отлагаме“ и консултант на компании от Fortune 500
Снимка: procrastination.com

Ключът към пълноценния и ефективен начин на живот често се крие в самите нас. Феноменът на постоянното отлагане на задачи и ангажименти е една от пречките пред разгръщането на истинския потенциал на всеки човек, независимо дали говорим за успех в бизнеса или за стремеж към щастлив живот.

Книгата „Как да спрем да отлагаме”, от успешните автори Адела Шикер и Петър Лудвиг, атакува именно този повсеместен проблем, давайки конкретни наставления за по-добро управление на времето, базирани на над 100 научни изследвания.

Нещо повече – доброто управление на времето е само една от стъпките към пълното самоусъвършенстване, като книгата разкрива ефективни начини не само как да организираме работния ден, но и целия си живот, така че да постигнем това, което желаем.

Българската аудитория ще може да се запознае с някои от съветите, поместени в бестселъра, лично от съавтора на книгата Адела Шикер по време на безплатно онлайн събитие, насрочено за 14 септември тази година. По време на уебинара, организиран от „Бизнес клуб на книгата”, всеки желаещ ще може да се докосне до опита на Шикер, която е комуникационния специалист и фасилитатор с близо две десетилетия практика.

През последните 19 години Адела Шикер е работила в 12 различни страни, разположени на 4 континента, което свидетелства, че експертът познава международните практики в сферата.

Шикер има сериозен опит като лектор на компании от Fortune 500, тоест някои от 500-те най-големи компании в САЩ по размер на приходите разчитат на нейната експертиза.

За разлика от много други книги, бестселърът „Как да спрем да отлагаме” е базиран на научни изследвания и представлява своеобразен наръчник със съвсем конкретни препоръки и инструменти, които могат да помогнат на всеки да промени управлението на времето си, а оттам и начина си на живот.

Всеки който иска да разбере как да подобри управлението на времето си, може да се регистрира за участие в безплатното онлайн събитие, което ще се проведе на 14 септември (14.09.2023 г.) от 17.30 часа. Регистрация за участие в уебинара може да направите тук.

„Книгата на Петър Лудвиг и Адела Шикер „Как да спрем да отлагаме“ не е просто книга, а е практическо ръководство с много приложни инструменти как да скъсаме оковите на протакането.”, коментира сертифицираният бизнес треньор Ганчо Ганев, който е организатор на събитието.

„В книгата най-много ми харесва, че разглежда проблема в дълбочина. Започвайки от дълбоките причини за отлагането и преминавайки през редица психологически и философски обяснения как и защо на практика се случва така, че отлагам става по-ясно и разбираемо как да се борим срещу прокрастинацията (книгата предлага да наричаме по този начин несъзнателното отлагане). Книгата предлага практическо, визуално и лесно организиране на задачите за деня и за разлика от други книги, смело твърди, че спокойно може да го включите или приспособите към инструмента, който вече ползвате да планирате ежедневието си.”, казва Ганев.

По думите му, книгата "Как да спрем да отлагаме" предлага цялостен поглед към смисъла на живота и щастието.

„Книгата е разделена на четири раздела – мотивация, дисциплина, практически изходи и обективност, всеки от който хвърля светлина и дава разумни решения, обосновани на научно проведени и доказано работещи експерименти. Следвайки инструкциите всеки би могъл да постигне повече за себе си, да израсне личностно и да живее по-пълноценно и щастливо.”, посочва той.

„Разбира се, това зависи от действията, които читателя на книгата ще предприеме. Не е достатъчно само да се прочете! Ако искате резултати, ще трябва да поработите и ще трябва да платите с време, внимание и действие, за да прекъснете оковите на отлагането!”, добавя Ганев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com