Всичко за „свежарите в час“ на едно място в Lidl

4999
Всичко за „свежарите в час“ на едно място в Lidl
Снимка: Лидл

Отброяването до старта на учебната година започва – сега. Първокласниците се вълнуват, че ще влязат за първи път в класната стая, седмокласниците са притеснени от новия старт, а гимназистите стискат палци да въведат отново дистанционно обучение.

До биенето на първия звънец, обаче, родителите са тези, които излизат на “бойното поле” за тетрадки, раници, химикалки, боички, гланцови блокчета и пергели. Lidl отново спестява обикалянето по магазини за дрехи, чанти и книжарници, защото веригата предлага всичко за учениците от първи до гимназиален клас на едно място, с отлично качество и на достъпна цена.

Как да купите всичко необходимо за незабравима лятна ваканция: 3 основни стъпки.

Изключително приятно е чувството на еуфория по наближаващата лятна ваканция. След като цяла година сте се трудили, най-накрая идват оне...

В магазините на веригата в цялата страна могат да се намерят дори аванградни ученически бюра с регулиращи работни плотове, настолни лампи, раници за деца и тийнейджъри, несесери и всички прилежащи пособия, с които да бъдат попълнени. Разнообразието от тетрадки включва както различен формат и дизайн, с редове и квадратчета, така и нотни и тетрадки-речник.

Допълнително удобство за родителите е, че наред с подготовката за ученика, могат да открият качествен детски текстил и занимателни пособия за по-малките, които още посещават детска градина.

Първият учебен ден и подготовката за него не трябва да носи напрежение, а само радостни моменти и емоции. Затова Lidl за поредна година се грижи за учениците, на които след дългата ваканция им предстои да влязат „свежари в час“, а родителите да спестят време и средства без това да е за сметка на качеството.

 

Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl

Lidl предлага на любителите да експериментират като шеф-готвачи в собствената си кухня с рецепти, повлияни от най-добрите традиции на Ф...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com