Датско издание взе на подбив Путин

2074
Датско издание взе на подбив Путин
Снимка: Getty Images/Guliver

Основната съставка в руската ваксина срещу коронавирус е кръв от самия Путин, в която е открита отрова от тайпан, ДНК от тиранозавър и лед от Северния полюс. Това пише в свой хумористичен материал датският ежедневник „Берлингски” по повод съобщението, че Русия е разработила ваксина срещу новия вид коронавирус.

Една капка е достатъчна, за да се постигне идеален резултат. Ваксината защитава още от сифилис, диабет и хомосексуалност, се казва в материала.

В Ухан празнуват с парти изчезването на коронавируса

Това място беше ничия земя и претърпя първите, и може би най-строгите, ограничения, породени от Ковид-19, съобщава телевизия CNN, цитир...

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че след няколко месеца страната му ще има готовност да снабди населението с ваксина. И тъй като останалите държави са скептично настроени или се съмняват в ефективността на ваксината, руските власти решиха да споделят как се произвежда тя, пише изданието.

„Взехме капка кръв от нашия президент и въз основа на това създадохме прототип, който може да бъде дублиран милиони пъти, за да изчисти цяла Русия от коронавируса”, „споделя” представител на руското здравно министерство.

„Тази кръв може да се сравни с кръвта на лъв или на мечка. В нея е открита също отрова от тайпан и ДНК от тиранозавър. В нея има малко вода от ледовете на Северния полюс, криптонит и сълзи от прозападно настроена украинска майка.”

След като руската ваксина бъде пусната в масово производство, на нея ще могат да разчитат и болните от диабет и сифилис за подобряване на състоянието си.

Обявиха най-лесния начин за предпазване от COVID-19

Учeни oбявихa кoй e нaй-лecният и eфeктивeн нaчин зa прeдпaзвaнe oт нoвия кoрoнaвируc. Твърдeниeтo нaпрaви прoф. Шeли Милър прeд издaн...

„Кръвта на Путин лекува и от двете заболявания, както и от всички видове хомосексуалност, освен в случаите, когато две красиви рускини се целуват в еротичен филм”, пише още в статията.

Уточнява се, че ваксината няма да се прилага в Русия с такава цел, тъй като в страната няма нито един хомосексуалист, но Москва има готовност да я продава.на „гнилия Запад”.

Други държави ще могат да закупят ваксината, но само след като населението на Русия бъде ваксинирано и при спазването на определени условия.

„Не може да използвате други ваксини или лекарства срещу коронавирус. Пациентът, разбира се, може да получи списък с различни начини за лечение, но в действителност ще бъде ваксиниран само с руската ваксина. Тя трябва да бъде използвана през следващите 65 години или докато силите на Путин не свършат”, пише датският вестник „Берлингски”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Губернаторът на Курска област забрани на мигрантите да работят като таксиметрови шофьори

Който казва, че войната в Украйна трябва да бъде замразена, никога не е гледал картата и не познава историята: Ген. Ходжис

Осъден за подкуп руски бивш зам.-министър се включва във войната срещу Украйна

Харков отново на прицел: Руски управляеми бомби раниха шест деца в областта

Катерите, които Естония предаде на Украйна, от днес започват бойни мисии (СНИМКИ)

Карла Бруни-Саркози в беда: Разследват доколко е забъркана в скандала с нейния съпруг

Руските сили убиват предаващи се украински военни: Human Rights Watch с конкретни примери

Лошо време в Италия: Локални наводнения и повишени нива на реките (СНИМКА)

Зеленски: Русия е хвърлила хиляди управляеми авиобомби в Украйна само за месец

Макрон: Всички европейски националисти са скрити привърженици на Брекзит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа