Продажбата на токени на Metacade предизвиква големи вълни. Ето защо може да се превърне в най-добрата ви крипто инвестиция през 2023 г.*

1210
Продажбата на токени на Metacade предизвиква големи вълни. Ето защо може да се превърне в най-добрата ви крипто инвестиция през 2023 г.*
Снимка: Metacade

Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, се появяват нови проекти, които са готови да разтърсят индустрията, и от тези проекти е новодошлият GameFi Metacade. С планирана новаторска екосистема, която е настроена да революционизира света на блокчейн игрите и нейната предварителна продажба на MCADE, която в момента е в последния си етап, много инвеститори бързат да осигурят своите токени за това, което може да е най-доброто крипто за 2023 г.

Какво представлява Metacade?

Metacade е новаторски проект, който предлага на геймърите възможността да печелят доходи, докато играят любимите си игри, всичко това в най-голямата игра за печелене (P2E) на планетата — планирана да бъде изградена от Metacade.

Всеобхватната система за възнаграждения на платформата гарантира, че както обикновените, така и състезателните геймъри могат да се възползват от своите игрови дейности, като същевременно предоставя стимули за неигрови приноси — което означава, че цялостното потребителско изживяване непрекъснато се подобрява в резултат на стимулиране на дейности като споделяне на алфа и ангажиране с общността.

Metacade се отличава от другите проекти на GameFi, като се грижи за възможно най-широк кръг от геймъри и изгражда най-голямата аркадна платформа от този вид, така че не е изненада да видим, че проектът предизвика голямо вълнение в индустрията и сред инвеститорите .

Как работи MCADE?

Помощният токен на MCADE е жизнената сила на екосистемата Metacade, захранвайки механизмите за възнаграждения и служейки като основна валута за транзакции в рамките на платформата. Токенът предоставя на инвеститорите набор от стимули за държане, включително възможности за залагане, които предлагат пасивен доход в замяна на залагане на техните токени. Ще бъдат приложени широкообхватни права на управление и също така се планира DAO.

Една от най-вълнуващите характеристики на Metacade е много възхваляваната програма Metagrants, която позволява на разработчиците на игри да представят своите концепции и прототипи на игри пред общността. Програмата дава възможност на геймърите да играят значителна роля в оформянето на бъдещия каталог на игрите и цялостната посока на платформата, като притежателите на MCADE гласуват кои проекти заслужават финансиране от съкровищницата на Metacade.

Ценова прогноза на MCADE: Какъв е таванът на MCADE през 2023 г.?

Няма съмнение защо най-добрите крипто експерти могат да видят огромно количество потенциал в Metacade, което доведе до неистовия интерес, наблюдаван при предварителната продажба. Откакто придобиха техните токени MCADE, мнозина сега се чудят колко висока може да достигне цената на MCADE тази година.

Проектът издаде агресивна пътна карта на техническите доставки и докато тези, които са отделили време да усвоят бялата книга, са подходящо развълнувани, има много възможности за повишена осведоменост и растеж на потребителите, за да стимулират поскъпването. Крипто пазарът през 2023 г. също може да отбележи силен растеж.

Имайки предвид това, вероятно ще видим огромно покачване на цената на MCADE през тази година, като консенсусът изглежда се установява между $0,90 и $1,20 до края на 2023 г. Въпреки че никой не може да каже със сигурност какво ще бъде остатъкът от годината ще донесе, има всички признаци, че MCADE може да нарасне значително, поставяйки го сред най-добрите крипто предварителни продажби там.

Ценова прогноза на MCADE: Какво може да донесе 2025 г.?

С пространството на GameFi, което ще процъфтява през следващите години и Metacade е в добра позиция да бъде в сърцето на движението, небето е границата, когато става дума за ръст на цените на MCADE през следващите няколко години.

Оценявайки консервативно наличните данни, пазарът видя най-добрите крипто GameFi проекти до момента, като Axie Infinity — за който мнозина биха могли да твърдят, че има по-тесен обхват от Metacade — удобно достигайки пазарна капитализация от $10 милиарда през 2021 г.

С невероятно удобна за инвеститорите токеномика, пазарна капитализация от $10 милиарда за Metacade би довела до $5 на MCADE на токен, което представлява огромен ръст от цените на предварителна продажба при относително консервативни условия.

Разбира се, ако условията са подходящи, можем да очакваме много проекти на GameFi да достигнат нови върхове през следващите няколко години, така че може би пазарната капитализация дори може далеч да надхвърли това и да даде променяща живота възвръщаемост на онези инвеститори, които са достатъчно умни да влизайте рано.

Добра инвестиция ли е MCADE?

Със своя иновативен подход Metacade е готов да разруши индустрията на онлайн игрите и да предефинира пейзажа играй, за да спечелиш, и само това го прави вероятно най-добрата крипто опция за инвеститорите.

Досега при предварителната продажба е набрана впечатляваща $14.5m само за 18 седмици и тъй като предварителната продажба вече е в последния си етап, е вероятно прозорецът на възможността да се затвори много скоро.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com