Арсенал се провали, а Фулъм затъва все повече в кризата

11726
Снимки: Getty Images/Guliver

Жозе Моуриньо продължава с тормоза над стария си приятел Арсен Венгер, след като записа победа с 2:0 над „топчиите” в мач 200 начело на „Челси”. В четвъртия кръг за „Купата на лигата” мачът между първия и втория във Висшата лига не предложи нещо особенно, но със сигурност приземи отбора на „Арсенал”, който сякаш мечтаеше за шампионската купа, но без да си дава сметка, че дотогава има много време. За пореден път Венгер не успа да надхитри Моуриньо.

Отборът на „Уест Хем” не допусна изненада, но много трудно победи „Бърнли” с 2:0, като попаденията дойдоха в самия край на двубоя. През първата част отборът на домакините бе доста настоятелен, но вратарят на „Уест Хем” показа стабилна игра. През втората част нещата се обърнаха, но чак в края дойде успехът за гостите.

Топчиите с амбиции да скалпират Челси довечера

Арсен Венгер и тимът му „Арсенал” ще направят всичко, за да докажат тази вечер, че амбициите им за първо място във Висшата ...

Тимът на „Манчестър Юнайтед” разгроми този на „Норич” с 4:0 и продължи към фазата на елиминациите. Ернандес се разписа два пъти, а Фил Джоунс и резервата Фабио добавиха по още едно попадение в тоталното надмощие на домакините на „Олд Трафърд”.

Истинска голова драма бе налице в срещата между „Лестър” и „Фулъм” на „Уолкърс Стейдиъм”. Отборът на домакините се наложи с 4:3 над „Фулъм”, като канонадата от голове и атаки продължи до самия край. В крайна сметка обаче гостите не успяха да удържат резултата и да вкарат мача в продължения, след като изравниха за 3:3 в 87-ма минута, като голът бе дело на Карагунис. Преди това, още в 18-та минута Родайега откри резултата в полза на „Фулъм”, но само между 41-ва и 53-та минута вече губеха с 1:3 след голове на Морган, Ууд и Микел. В самия край на срещата гостите виждаха развоя към продължение, а и можеше да отбележат четвърти гол, но в крайна сметка нервите на „Лестър” се оказаха по-здрави и „Фулъм” получи четвърто попадение, което бе реализирано от Дайър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят