Арсенал се върна на върха

9358
Арсенал се върна на върха
Снимка: Getty Images/Guliver

Гонката в челната тройка на Висшата лига между "Арсенал", "Челси" и "Манчестър Сити" продължава с пълна сила. Разликата между трите тима продължава да се изразява в 1 или 2 точки, като "топчиите" снощи си върнаха лидерството.

Тимът на Арсен Венгер се наложи трудно над "Астън Вила" с 2:1 след попадения на Уилшър и Жиру. За домакините се разписа Кристиан Бентеке, но бившият отбор на Стилиян Петров успя да стигне само до това.

Уилшър наказан заради средния пръст

Джак Уилшър от състава на "Арсенал" си изпроси наказание от две срещи без участие след средния пръст към феновете на "Манчестър Сити". ...

"Нека се грижим за нашето представяне. Трябва да се опитваме да играем все по-добре и да печелим точки, а после да видим дали можем да направим разлика с другите отбори. Знаехме, че ще е труден мач. През първото полувреме заложихме на футбола и взехме своето, а през второто имаше повече битка. Те създадоха някои опасни ситуации пред нашата врата, но ние успяхме да се справим", коментира след срещата Венгер, цитиран от football24.bg.

В момента класирането във Висшата лига се оглавява от "Арсенал" с 48т., следван плътно от "Манчестър Сити" с 47т. и "Челси" с 46т. След тях е "Ливърпул" с 42т. Ясно е, че в преките двубои между тези четири тима, до края на сезона, могат да се решат много неща, но да не забравяме, че и "по-слабите" отбори са способни на изненада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят