Бербатов май си остава закотвен на Крейвън Котидж

27096
Бербатов май си остава закотвен на Крейвън Котидж
Снимка: Getty Images/Guliver

Много спекулации се изписаха на Острова относно възможен трансфер на Димитър Бербатов от страна на „Арсенал“ или „Тотнъм“ през последните седмици. Като основен претендент се изтъкваше тимът на Арсен Венгер, но явно той не мисли така и за пореден път го подчертава преди двубоя между „топчиите“ и „котиджърс“ в събота. Това ще е изключително важен мач и за двата тима – „Арсенал“ е „захапал“ първата позиция като бясно куче и не я пуска, а „Фулъм“ агонизира и с неистови мъки се опитва да остане в елита.

Въпреки своите адмирации към таланта на Бербатов, Венгер даде да се разбере, че в момента бившият ни национал не е атрактивен за него.

И от Австралия искат Бербатов

Пред Димитър Бербатов се отварят опции и за преместване в доста по-екзотична дестинация, след като три отбора от „А“ лига...

„Да, аз харесвам Бербатов като играч, но нямам намерение за момента да го привличам в „Арсенал“, коментира френският специалист, цитиран от изданието Goal.

Още през октомври се появи информация, че Венгер е решил да предложи договор на българина до лятото на 2016г., но сега явно е променил решението си.

„Има моменти, в които си мислиш нещо и такива, в които действаш публично. Приемайте тези ми думи както желаете“, добавя Венгер.

В момента „Арсенал“ е на първа позиция във Висшата лига с актив от 48т., следван плътно от „Сити“ и „Челси“ съответно с 47т. и 46т. Четвърти са „Ливърпул“ с 42т. Борбата за първите четири места през този сезон е убийствена, а на този фон „Фулъм“ е на две позиции преди зоната на изпадащите, но така и не успява да направи разликата в точките между себе си и изпадащите по-голяма. С оглед на представянето им до момента е нужно чудо в събота да не попаднат отново в дъното.

Вече и гръцки тим с оферта към Бербатов

Гръцкият ПАОК е отправил оферта към "Фулъм" за Бербатов, който е оценен на 2 млн. евро.  В материала на вестник "Верея" се казва,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com