Еден Азар скоро се връща на терена

13800
Еден Азар скоро се връща на терена
Снимка: Getty Images / Guliver

Най-добрият играч на Челси през този сезон Еден Азар ще успее да се завърне за решителните мачове на тима.

„Всички играчи са здрави на този етап, с изключение на Азар. Той обаче би трябвало да се завърне в игра по-скоро. Сега е твърде рано, за да сме точни с прогнозите“, сподели асистент-треньорът Стийв Холанд.

Диего Коща е близо до Челси

Ръководството на Челси е постигнало споразумение с представителите на Атлетико (Мадрид) за трансфера на Диего Коща след края на сезона...

„Сините“ в момента заемат второто място в Англия, като изостават с 2 точки от Ливърпул. Лондончани имат пет точки преднина пред третия Манчестър Сити, който обаче е е с два мача по-малко. Отборът на Жозе Моуриньо има сериозен шанс да се поздрави с титлата през този сезон, тъй като има директен сблъсък с мърсисайдци. В същото време Челси се класира на 1/2 финал в Шампионската лига, където ще срещне Атлетико Мадрид. Първият сблъсък на Челси с "дюшекчиите" е на 22 април в Мадрид, а три дни по-късно "сините" ще играят на "Анфийлд"

На „Стамфорд Бридж“ се надяват, че Азар, който получи травма в реванша срещу ПСЖ, ще може да участва в тези важни мачове.

„Тази седмица няма да имаме европейски мачове, а това ще е голямо предимство. Не мога да изразя колко много напрежение внасят срещите от Шампионската лига през седмицата. Сега нещата се нареждат точно по препоръките на доктора, който поиска повече почивка за футболистите“, допълни Холанд.

 

Челси преследва Ливърпул след 1:0 над Суонзи

Челси продължава да диша във врата на лидера Ливърпул, след като в мач от 34 кръг на Висшата лига се наложи с 1:0 над Суонзи като гост....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят