Фамилия Глейзър решава за Мойс без сър Алекс

9776
Фамилия Глейзър решава за Мойс без сър Алекс
Снимка: Getty Images / Guliver

Сър Алекс Фъргюсън няма изобщо да участва във взимането на решение за бъдещето на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед, пише "Дейли мейл" в неделния си брой.

Фърги е сред най-пламенните поддръжници на Мойс в Борда на директорите на клуба. Източници, близки до сър Алекс твърдят, че той все още напълно вярва, че Мойс трябва да остане начело на Юнайтед в дългосрочен план. Договорът на бившия наставник на Евертън е за 6 години.

Юнайтед си го изкара на Астън Вила, Тонев поигра на "Олд Трафорд"

Отборът на Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 4:1 в мач от 32-ия кръг на Висшата лига, а българският национал Александър Тонев запис...

Но думата на Фъргюсън няма да има чак такава тежест, защото крайното решение дали Мойс остава или - не ще бъде взето от собствениците от семейство Глейзър.

Това е лоша новина за Мойс, отчитайки целия натиск върху него и слабия сезон, който прави отборът на домашната сцена. Евентуално отпадане от европейския първенец Байерн (Мюнхен) в Шампионска лига допълнително ще увеличи напрежението върху шотландеца.

В събота на мача с Астън Вила разгневени фенове на Манчестър Юнайтед пратиха в небето над "Олд Трафорд" специално нает самолет с огромен надпис Wrong One – Moyes Out (Грешния – Мойс вън). Но вътре на стадиона Мойс получи огромна порция овации и феновете станаха на крака при неговото стъпване на терена за мача с Вила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят