Ходжсън следи всяка изява на футболистите от бъдещия си състав за Мондиал 2014

8850
Ходжсън следи всяка изява на футболистите от бъдещия си състав за Мондиал 2014
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на националния отбор на Англия работи здраво с екипа си, за да знае във всеки един момент какво се случва със състезателите, които ще бъдат в бъдещия му отбор за Световното.  Ходжсън ще назове техните имена на 2-ри юни, когато отборът му ще отпътува за Бразилия, където в група D се изправя срещу Уругвай, Италия и Коста Рика.

“Всяка седмица следим двубоите от Висшата лига. Няма нито един мач, който да не проучваме и анализираме внимателно”, казва Ходжсън пред FA TV.

Рой Ходжсън дава път за изява на младите надежди за Мондиал 2014

Мениджърът на националния отбор на Англия каза, че вратите остават отворени за тези от младите футболисти, които искат да участват на с...

„С колегите ми Рей Левингтън и Гари Невил покриваме пет или шест от топ двубоите в първенството. Ето защо не се притеснявам, че нямам актуална информация за който и да било от избраните от нас футболисти“.

На 5-ти март Англия играе приятелска среща с Дания, като по програма двубоят се играе само четири дни след поредния кръг във Висшата лига, когато е и дербито на Манчестър.

„Това, което повече ме интересува е по-близкия контакт с моите футболисти. Двубоят през март не ни дава много време именно за тези важни разговори между мен и момчетата ми“.

Въодушевлението на 66-годишния специалист от участието в Бразилия е огромно, като се има предвид и фактът, че отборът му е в „Групата на смъртта“.

Англия пропадна до 13-та позиция в ранглистата на ФИФА

„Трите лъва“ се снижиха с цели три позиции само след два приятелски двубоя, които бяха подплатени със звучни загуби. Англич...

„Много се вълнувам. Това е най-големият футболен турнир. На всеки четири години целият свят говори само за футбол, а предвид екзотичното място, очаквам запомнящ се световен футболен форум. На първо място трябва да споменем тежкия квалификационен цикъл, койото продължава повече от година, но когато билетите ти за съответния турнир са вече подпечатани, то удовлетворението е голямо. Жребият вече мина и знаем с кого и къде ще играем, така че вълнението ни е огромно“, завършва Ходжсън, цитиран от espnfc.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com