Яя Туре с амбициозен ултиматум към шефовете на Манчестър Сити

6003
Яя Туре с амбициозен ултиматум към шефовете на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images / Guliver

Интересен ултиматум постави Яя Туре на шефовете на отбора. Ако те искат той да остане в отбора, трябва да му предложат място в ръководството след края на кариерата му.Това разкри агентът му Дмитрий Селюк.

За разочарованието на халфа се спомена тази седмица, а по думите му то бе провокирано от факта, че "гражданите" не са се сетили да му честитят рождения ден на 13 май. Тогава той навърши 31 години.

Мениджърът на Яя Туре: Човешките отношения не се купуват с пари - Туре напуска Манчестър Сити

В Манчестър Сити не проявяват дори и елементарно уважение към полузащитника Яя Туре и по тази причина той е готов да напусне клуба. Тов...

Според Селюк, удължа на договора на Туре не е въпрос на пари, а единствено на уважение, защото футболистът искал да се чувства важен за клуба си.

"Не става въпрос и за един паунд повече в контракта. Става въпрос за уважение. Яя иска да остане в клуба и след края на кариерата. Така направи Реал Мадрид със Зинедин Зидан, след като спря с футбола."

"Не искаме нищо по-различно от това - нито по-висока заплата, нито някой паунда повече, нищо. Само уважение. Малко повече внимание от клуба към Яя и той ще се чувства щастлив да остане тук", сподели Селюк.

В последните дни излезе информация, че Барселона може да си върне халфа, но от каталунския клуб отрекоха тази възможност, въпреки че Туре се представи великолепно през кампанията.

Яя Туре: Искам да вдигна купата на Шампионската лига

Най-скъпоплатеният футболист във Висшата лига Яя Туре на Яя Туре иска през следващия сезон неговият Манчестър Сити да спечели Шампионс...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят