Крах за Ювентус и Милан на старта на Серия А

6344
Снимки: Getty Images/Guliver

Шампионът Ювентус и един от другите грандове на Италия Милан се провалиха в първите си мачове за сезона в калчото. Ювентус стори това като домакин срещу Удинезе с 0:1, докато Милан загуби с 0:2 срещу Фиорентина във Флоренция.

В мача на "Старата госпожа" явно си пролича, че напускането на основни фигури като Андреа Пирло, Карлос Тевес и Артуро Видал повлия на играта на бианконерите. Те нападаха цял мач и пропускаха положение след положение, за да бъдат наказани 15-тина минути преди края на мача след гол на Сирил Теро.

Сити наказа зловещо Челси и арогантния Моуриньо

Проблемите за Челси през настоящия сезон лъснаха с пълна сила, след като актуалните шампиони преглътнха три гола при гостуването си на ...

Във Флоренция "новият" Милан на Синиша Михайлович беше бързо разкрит от Фиорентина. С бърза и много комбинативна игра, главно по крилата, Виола разпердушини несработените халфова линия и защита на росонерите. Головете вкараха Маркос Алонсо с уникален удар от фаул и Йосип Иличич от дузпа, отсъдена за нарушение на новата звезда в защитата на Милан Алесио Романьоли. Всъщност първото попадение дойде от пряк свободен удар, който беше даден след нарушение на другия нов в защитния вал на червено-черните - Родриго Ели. За капак Ели беше изгонен при фаула, още в 37-та минута, което предопредели окончателно крайния изход от дербито.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com