Пици след като разкриха "колоса" Валенсия: Смутен съм

5211
Пици след като разкриха "колоса" Валенсия: Смутен съм

Треньорът на Валенсия Хуан Антонио Пици бе много разочарован след загубата на отбора му с 3:0 от Базел в първия четвъртфинален мач от Лига Европа. Пици призна, че няма логично обяснение за слабата играта на футболистите му през първото полувремене. На почивката отборът на Валенсия изоставаше с 2:0.

По този начин Базел набързо разкри набързо митовете за класата на Валенсия, който покрай сблъсъците с Лудогорец бе определян като "колос".

„Трябваше да изиграем едни силни 90 минути, а ние се представихме много слабо, посредствено. Истината е, че съм смутен от това, което направихме през първото полувреме. Не мисля, че то отговаря на това, което заслужава клуб като Валенсия. Направо се самоубихме през първата част. Не зная защо излязохме така на терена. През второто полувреме се опитахме да отговорим и играхме по-добре, но това не се оказа достатъчно“ заяви Хуан Антонио Пици.

В миналия кръг срещу Лудогорец, настроението във Валенсия беше съвсем различно, след като испанците надиграха българския шампион с 3:0 като гост в първата среща.

"Не смятах, че всичко е решено след първия мач с Лудогорец, сега също не мисля, че вече сме отпаднали, въпреки че ще ни бъде тежко. Трябва да сторим всичко възможно, за да се върнем в играта", завърши Пици.

Пици: Лудогорец спазва много добра линия на развитие

Въпреки категоричното отстраняване на Лудогорец, треньорът на Валенсия Хуан Антонио Пици отново отличи българския тим. Аржентинецът гов...

Още от най-актуалните новини от спорта, можете да намерите ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com