Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сър Алекс след спечелена купа: Ние сме най-големите късметлии, това е позор! (ВИДЕО)

22 април 2024, 15:58 часа • 1456 прочитания

Култово интервю на легендарния сър Алекс Фъргюсън отново обиколи социалните мрежи след инфарктното класиране на Манчестър Юнайтед на финала на ФА Къп. "Червените дяволи" пропиляха аванс от 3 гола срещу Ковънтри и допуснаха да се стигне до дузпи, където вече успяха да спечелят.

Разликата между сър Алекс Фъргюсън и Ерик тен Хаг

След мача Ерик тен Хаг обяви, че не смята за срамно представянето на отбора. "В крайна сметка е постижение да достигнеш финала в две поредни години. Виждам грешките, които правим, но този резултат не е срамен", каза Тен Хаг. Тези коментари обаче не бяха по вкуса на част от феновете на отбора.

ОЩЕ: Рой Кийн попиля Ман Юнайтед: Този отбор няма лидери и хора с характер

Сър Алекс Фъргюсън

Как Фъргюсън попиля Абърдийн след спечелен трофей

Това даде повод и да се припомнят думи на сър Алекс Фъргюсън след триумф на неговия Абърдийн за Купата на Шотландия. Макар и неговият отбор да е станал шампион, Фъргюсън буквално попилява футболистите си за слабото представяне, като не крие, че изпитва повече гняв, отколкото радост от трофея.

"Ние сме най-късметлийският отбор в света. Представянето ни беше позорно. И въобще не ми пука, че сме победили, спечелването на купи няма значение. Нашите цели са определени отдавна. Няма да приема това от нито един отбор на Абърдийн", казва Фъргюсън.

Вижте ядосания сър Алекс след спечелената купа с Абърдийн във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес