Юнайтед днес ще гони само победа срещу Тотнъм

13874
Юнайтед днес ще гони само победа срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Днес “Тотнъм” и “Манчестър Юнайтед” излизат един срещу друг от 14.00 часа българско време, като и за двата отбора победата е изключително наложителна. В момента тимът на “шпорите” е в лоша серия от две поредни поражения във Висшата лига, като последното бе тоталният разгром от “Манчестър Сити” с 6:0. “Тотнъм” заема 9-та позиция в класирането с 20т. актив.

На противоположната страна са “червените дяволи”, чиято игра в последно време започна да дава по-добри резултати. Те не познават победата в последните си шест двубоя, но след позорното равенство с “Кардиф”, днес Мойс ще иска максимума от момчетата си вземане на трите точки от “шпорите”. За тима на “Юнайтед” от контузии са възстановени Робин Ван Перси и Видич, които се очаква да бъдат титуляри. В двубоя евентуално ще вземе участие и лятното попълнение Фелаини, както и Райън Гигс, които “чукна” кръгъл, 40-годишен,  юбилей.

Бекъм: Исках да приключа кариерата си в Манчестър

38-годишният Дейвид Бекъм сподели в радио шоу, че винаги е искал да завърши кариерата си на „Олд Трафърд“. Любимият му гол ...

Статистиката сочи, че “шпорите” са спечелили само една от последните 24 срещи между двата клуба във Висшата лига, която е била като гост. На домашен терен те са отбелязали само 6 гола на “Юнайтед” в последните 11 мача между тях. Робин Ван Перси пък е отбелязал шест  попадения и е асистирал за още пет срещу “шпорите”  в последните осем срещи, в които е играл срещу тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят