Юнайтед си изпати лошо, а Челси имаше много късмет

14844
Снимки: Getty Images/Gulliver

След 21 години "Евъртън" отново взе своето на "Олд Трафърд". В първите двубои от 14-ти кръг във Висшата лига, "карамелите" поднесоха малка и болезнена изненада на Мойс и "червените даяволи", при това - в последния момент. Победата за бившия тим на Дейвид Мойс донесе Овиедо в 86-та минута. "Евъртън" се оказа доста костелив орех за "Манчестър Юнайтед" в изиграния късно снощи двубой.

"Много съм разочарован. Имахме своите шансове и не се възползвахме, но пък за сметка на това "Евъртън" го сториха и ни демонстрираха колко са добри", коментира Мойс след мача пред BBC.

Галатасарай диша във врата на Челси за Джон Тери

Ръководството на "Челси" все още има готовност за преговори с Тери, но явно опитният им състезател вече гледа за оферти извън "Стамфорд...

Същевременно Моуриньо и компания извадиха луд късмет и взеха трите точки, оставайки да дишат във врата на "топчиите" в класирането. "Сините" победиха след голова епопея с 4:3 срещу "Съндърланд". При това победата е факт след допуснат автогол от домакините. За гостите два гола записа Азар и един Лампард. За домакините точни бяха Алтидор, О'Шей и Бардсли, като последният бе автор и на автогола в 84-та минута, а само две по-късно се реваншира.

След двубоя Моуриньо отново се изказа, както си знае: "Далеч бяхме от добрата си форма като гост, но моите футболисти играха "фантастично" - създавахме положения и играхме динамично", коментира португалецът за Sky Sport.

Кое му е "фантастичното" на това да получиш три попадения и то от изпадащ тим, който се бори със зъби и нокти за оцеляване, а "Челси" и Моуриньо само тръбят в колко невероятна форма са - не е ясно.

В останалите изиграни в сряда вечер срещи от 14-ти кръг във Вишата лига се открои още разгрома на "Ливърпул" с 5:1 над "Норич". В този двубой Суарес се разписа четири пъти, а петият гол бе дело на Стърлинг.

Ашли Коул отива да играе в САЩ?

Спортните издания в Англия тръбят, че другия месец Ашли Коул ще напусне “Челси” и ще заиграе за “Ню Йорк Ред Бул&rdqu...

"Арсенал" пък очаквано победи "Хъл Сити" с 2:0 и продължава да не пуска лидерството във временното класиране.

"Астън Вила" също постигна победа с 3:2 над "Саутхемптън", а другата изненада за вечерта бе дело на "Суонзи".

"Лебедите" отнесоха с 3:0 "Нюкасъл", с све попадения на Шелви и едно на Дайър.

"Манчестър Сити" не се дадоха и взеха трите точки при гостуването си на "Уест Бромич" с 3:2. За "гражданите" две попадения инкасира Туре и едно бе дело на Агуеро.

Лампард: Много внимавайте всички, защото сме в отлична форма

Франк Лампард коментира представянето на „Челси“, като преди съперниците на „сините“ да бъдат максимално концен...

Клетите "Фулъм" пък продължават да агонизират. Те загубиха и от "Тотнъм" с 1:2, а Бербатов отново не успя да вкара гол. Така те изпуснаха ценна възможност да излязат от зоната на изпадащите и да вземат глътка въздух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят