Венгер очаква кошмарен жребий

13134
Венгер очаква кошмарен жребий
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на „Арсенал“, Арсен Венгер, изрази голямото си разочарование от снощната загуба с 2:0 от „Наполи“ и заеманата втора позиция от отбора му. Така „топчиите“ на жребия ще изтеглят някой от фаворитите за купата като „Байерн Мюнхен“, „Барселона“, „Реал Мадрид“, „Атлетико Мадрид“ или „ПСЖ“.

Реално късният победен гол на „Борусия Дортмунд“ обрече „Арсенал“ на труден жребий, защото в противен случай дори и една точка щеше да ги изпрати на първа позиция, но те така и не успяха да направят равенство.

Неочакван развой на събитията в Шампионска лига

По много интересен начин изглежда крайното класиране в последните четири групи в турнира, след неочакван успех от някои отбори и щастли...

„Разочароващо е, защото можеше да се представим по-добре, но реално можеше и да отпаднем от турнира. Втората позиция в повечето случаи означава и труден жребий, но все пак в последните години теглим възможно най-силните съперници, така че тази година може и да сме късметлии. Сега обаче трябва да се фокусираме във Висшата лига, защото ни предстои много труден двубой в събота срещу „Манчестър Сити“. Все пак да не забравяме, че до подновяване на Шампионска лига през февруари има много време и доста неща могат да се променят както за нас, така и за тима, срещу когото ще играем във финалната фаза“, каза Венгер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят