Кметът на Трявна честити 8 март на служителите на Тревненската болница

4961
Кметът на Трявна честити 8 март на служителите на Тревненската болница
Снимка: Община Трявна

Днес кметът на Община Трявна посети лекарите и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение “Д-р Теодоси Витанов” в Трявна по случай Международния празник на жената. Кошнички с нарциси получиха управителят на лечебното заведение д-р Татяна Станчева, управителят на Медицински център “Д-р Теодоси Витанов” д-р Светла Брънекова и началникът на Филиала за Спешна медицинска помощ д-р Светла Модева.  

Своето уважение и благодарност към лекарите на първа линия и отдадеността, която проявяват в делници и празници, за да може ние и нашите близки да сме здрави и да преминаваме по-леко през болести и изпитания, г-жа Силвия Кръстева изказа и чрез благодарствени писма, които лично връчи на жените, заемащи ръководни позиции в медицинското заведение. Дамите се поздравиха по повод 8-ми март и си пожелаха най-вече здраве и любов.

Община Трявна почете паметта на революционера Ангел Кънчев

Община Трявна почете 150 години от гибелта на един от най-видните и непримирими български революционери – Ангел Кънчев! Паметта м...

Последните две години ни накараха изключително много да се замислим и изключително много да оценим кои са важните неща в живота на един човек! Световната пандемия от COVID-19 бе като везна за всички нас – доминираха страх, тревога, уплаха, надежда, вяра, молитва. Ценности, които ни напомниха, че преди всичко трябва да сме хора, да зачитаме и да се борим за човешкото здраве и да знаем, че по-важно от него няма! Защото здравето е най-голямото щастие, което човек може да притежава! Той, неговите близки и семейство! Каквото и да кажа ще е малко, защото всичко изброено дотук Вие – хората на първа линия го знаете по-добре от всеки друг!

Затова искам най-сърдечно да благодаря на Вас, на Вашите колеги лекари, медицински специалисти и на целия персонал на Филиала за Спешна Медицинска помощ за професионализма и самоотвержеността, с които не спирате да работите в тези тежки и трудни условия, в тези непонятни и неизвестни времена! Искам да Ви благодаря, защото това е най-малкото, което мога да направя за Вас! Оценявам Вашия труд, оценявам дългите и изтощителни часове на работа и отдаденост, които полагате, за да може всеки пациент, всеки наш близък, приятел и роднина да получи необходимата помощ и подкрепа!

Уверявам Ви, че общинското ръководство ще продължи да подпомага максимално цялостната Ви дейност, според своите възможности и ще бъде неотлъчно до Вас, както Вие сте неотлъчно до нас! 

На свой ред Ви пожелавам да сте здрави, да имате много вдъхновяващи изживявания в личен и професионален план и да продължавате със същия нестихващ ентусиазъм и знания да помагате на нас хората. Защото това е Вашето призвание!

Община Трявна отбеляза тържествено 3 март

Община Трявна тържествено отбеляза 3 март – Националния празник на Р България и 144 години от Освобождението на страната ни. Праз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГАБРОВО:

Одит на Дома на хумора и сатирата в Габрово: Секретен е, защо?

Gabrovo story: "Sweet European funds for the mayor's brother - OLAF is looking at a whistleblower tip (PHOTOS)"

Guarded by police officers: The mayor's brother in Gabrovo removes a fence, which he does not own (VIDEO and PHOTOS)

"You appropriate the door and the lucrative property is yours: Is that what the mayor of Gabrovo does?"

Сладки европари за брата на кметицата на Габрово: ОЛАФ гледа разобличаващ сигнал (СНИМКИ)

Заради явна грешка: Тунелът под Шипка ще продължи да кротува още дълго време

Възрастно семейство загина при пожар в Габрово

Заради неработещ светофар: Патрулка и кола се удариха в Габрово

Финансов колапс: Дряновски завод е поставен на ръба след спрян договор за модернизация на вагони

Теди Джорджо: Трябва да има образователен ценз за кандидатите за кметове и общински съветници (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com