Колоездачно състезание налага промяна в трафика в Габрово

13482
Колоездачно състезание налага промяна в трафика в Габрово

Днес (30 май) ще бъдат наложени временни ограничения на транзитното и локално движение в района на Колелото, жп гарата, кръстовището в кв. "Бойката" и ул. "Орловска" /от блок „Дунав” в посока ж.к. „Христо Ботев”/ в Габрово. Те се налагат във връзка с организирането и провеждането на колоездачната надпревара и с оглед обезпечаване на необходимия ред и сигурност за участниците и гостите

За времето от 10.45 ч. до 15.30 ч.автомобилите, които идват от с. Донино, ще бъдат насочвани към центъра на града по ул. Лазурна. Автомобилите, които се движат по ул. "Орловска" в посока завод „Импулс”, ще бъдат пренасочвани по ул. "Д-р Н. Василиади" /край блок „Дунав”/.

АПИ ще ремонтира две улици в Габрово

От 3 юни (вторник) Агенция „Пътна инфраструктура“ започва ремонт на участък от път ІІІ-4404 Габрово – Дебел дял. Той ...

За посоченото време ще бъде забранено и движението по ул. "Хр. Смирненски" и ул. "Хр. Ботев", като превозните средства ще преминават по ул. "Ген. Николов". Ограничено ще бъде и преминаването на автомобили по ул. "Братя Миладинови" и ул. "Ал. Стамболийски".

С цел недопускане на пътни инциденти, ОДМВР призовава участниците в движението да спазват стриктно въведените ограничения и да изпълняват указанията на полицейските служители, посочват от общината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com