Трявна организира инициатива "Малките големи таланти"

1254
Трявна организира инициатива "Малките големи таланти"
Снимка: Община Трявна

Община Трявна и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни приканват всички малки и големи деца да се включат в инициативата “Малките големи таланти на Трявна”. Кампанията, която се утвърди през последните три години като традиционна такава, се провежда по повод 457 години от първото документално споменаване на Трявна и предстоящия Празник на града – Петдесетница, който ще се проведе в периода от 10 до 12 юни. “Малките големи таланти на Трявна” няма конкурсен характер и всички включили се деца ще бъдат поощрени на 10 юни от кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева. Списъкът с тазгодишните участници ще бъде обявен на официалния сайт на Община Трявна и двете официални Фейсбук страници – “Община Трявна” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна” на 9 май с подробности относно часа и мястото на връчване на грамотите и наградите.

В инициативата могат да участват, както малчугани от предучилищна възраст, така и ученици от I до XII клас от всички детски и учебни заведения на територията на Община Трявна. Ще бъдат допускани само индивидуални изпълнения без групови. Децата от предучилищна възраст и тези от I до IV клас могат да се изявят с песен/музикално изпълнение; рецитиране на стихотворение или с рисунка на тема “Аз рисувам Трявна”. Учениците от V до XII клас могат да участват с песен/музикално изпълнение; авторско произведение – стихотворение, разказ, приказка, есе за Трявна или с рисунка на тема “Аз рисувам Трявна”.

Пъстра програма за Деня на детето в Трявна

1 юни наближава, а с него и най-обичания от малки и големи Международен ден на детето! Празникът поставя своето начало през далечната 1...

Рисунките се приемат в Община Трявна на място в “Деловодството” на администрацията или по пощата на адрес: гр. Трявна, ул. “Ангел Кънчев” №21, стая 102, за “Малките големи таланти”. Всяка творба трябва да бъде придружена с информация за участника, изписана на гърба: три имена, години, клас, име на учебното заведение (детска градина или училище), телефон за връзка (на негов родител/настойник/попечител). След приключване на кампанията рисунките ще бъдат изложени в музей “Старото школо” в Трявна.

Видеозаписите с песен/музикално изпълнение или рецитиране на стихотворение, както и авторските произведения – стихотворения, разкази, приказки, есета за Трявна се приемат на имейл адрес – yuliyana.tsaneva@tryavna.bg за “Малките големи таланти на Трявна”. В текста на писмото трябва да се добави информация за участника: три имена, години, клас, име на учебното заведение (детска градина или училище), телефон за връзка (на негов родител/настойник/попечител).

Видеозаписите трябва да бъдат придружени с попълнена и подписана Декларация за информирано съгласие от родител/настойник/попечител за участие в инициативата “Малките големи таланти на Трявна” и за обработване на личните данни на дете, с която дава своето съгласие клиповете на съответното дете да бъдат споделени на официалния сайт на Община Трявна, фейсбук страниците “Община Трявна” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна”, както и на информационното табло пред Туристически информационен център.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГАБРОВО:

Одит на Дома на хумора и сатирата в Габрово: Секретен е, защо?

Gabrovo story: "Sweet European funds for the mayor's brother - OLAF is looking at a whistleblower tip (PHOTOS)"

Guarded by police officers: The mayor's brother in Gabrovo removes a fence, which he does not own (VIDEO and PHOTOS)

"You appropriate the door and the lucrative property is yours: Is that what the mayor of Gabrovo does?"

Сладки европари за брата на кметицата на Габрово: ОЛАФ гледа разобличаващ сигнал (СНИМКИ)

Заради явна грешка: Тунелът под Шипка ще продължи да кротува още дълго време

Възрастно семейство загина при пожар в Габрово

Заради неработещ светофар: Патрулка и кола се удариха в Габрово

Финансов колапс: Дряновски завод е поставен на ръба след спрян договор за модернизация на вагони

Теди Джорджо: Трябва да има образователен ценз за кандидатите за кметове и общински съветници (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com