Благотворителен базар на Animal Rescue Sofia

30835
Благотворителен базар на Animal Rescue Sofia
Снимка: ARS

Приютът за кучета в Горни Богров, стопанисван от Animal Rescue Sofia, организира благотворителен базар. Отделете няколко минути, за да разгледате всички артикули, купете си нещо и помогнете на 500 добри кучета в беда!

ВСИЧКИ приходи от базара ще бъдат дарени на Animal Rescue Sofia за създаването на собствен приют, след като до края на годината трябва да освободят терена, на който в момента се грижат за 500 кучета в беда!

Необходимата сума за създаването на мечтания приют, където прекрасният екип ще може да се грижи за четириногите бездомничета, е 210 000 евро, от които 60 000 евро вече са събрани. Остават 150 000 евро, които макар и да изглеждат недостижима цел, сигурна съм могат да бъдат събрани, ако всеки помогне дори и с малко. Ако искате да помогнете, можете да го направите по много начини - да дарите чрез PayPal, ePAY.bg или по банков път, да си закупите артикули от базара или да изпратите SMS с текст DMS DOG на кратък номер 17 777. За абонати на Виваком, М-тел и Глобул. Цена: 1 лев (не се начислява ДДС).

Помогнете, за да си спретнем сами едно малко чудо преди Коледа!

Повече информация за фондонабирателната акция, за Animal Rescue Sofia и за приюта можете да откриете тук: http://arsofia.com/bg/priut/

Артикулите, които можете да закупите от базара, се намират в гр.Благоевград и гр. София и се изпращат с куриерска фирма Еконт, като стойността на доставката е според техните тарифи, които може да видите тук: http://www.econt.com/tariff-parcel/.

Ако желаете да закупите нещо, се свържете с Ирена Недялкова или София Вачева на лично съобщение. ВСИЧКИ приходи от базара ще бъдат дарени на Animal Rescue Sofia.

Animal Rescue Sofia е малка нестопанска, неправителствена фондация, която вече 3 години стопанисва втория по големина и първия по задомявания приют в България. Общо са само 15 човека с много големи сърца, които благодарение на неуморния труд и упоритостта си са успели да осигурят дом и щастие за над 2 300 кучета, като междувременно са кастрирали безплатно за общността още 5 400.

В екипа на приюта работят само хора, които обичат животните. За тях се полагат максимални грижи, кучетата се отглеждат възможно най-добре в наличните условия. Приют Богров е отворен за доброволци и граждани всеки ден от седмицата. Освен лекарите на щат, в клиниката помагат и млади лекари от Холандия.

Animal Rescue Sofia се финансира изцяло и само от дарения – вашата помощ е от огромно значение!

Да спасим Animal Rescue Sofia – осигурил дом и щастие за над 2 300 кучета

Съществува реална опасност Animal Rescue Sofia - малка нестопанска, неправителствена фондация, която вече 3 години стопанисва втория по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини