Засилваме сътрудничеството с Азия чрез "Пътя на конника"

17148
Засилваме сътрудничеството с Азия чрез "Пътя на конника"

Общото историческо минало може да даде нов тласък на икономическите отношения от Китай до България. Това е една от амбициозните цели, които си е поставил проектът "Пътят на конника". Той цели да постави нов етап в отношенията между народите от Евразия, основно  в сферите на културата, образованието, туризма и бизнеса, предаде Стандарт нюз.

В проекта участват държавите, по чиито земи са преминавали преселници от Азия към Европа - Русия, Китай, Монголия, Казахстан, Беларус, Азербайджан, Украйна, Молдова, Румъния, Унгария. Централата на проекта пък е в България.

Световни медии рекламират България: Добро място за инвестиции

В рамките на проекта "Инвестирай в България", страната ни ще бъде рекламирана като привлекателно място за инвестиции във водещите бизне...

Евразия е истински кръстопът на цивилизации и религии, на влияния и преплитащи се исторически корени, медиатор между Изтока и Запада, между Европа и Азия.

Това обясни председателят на Европейска Асоциация за Аудиовизуални Комуникации Иван Павлов по време на представянето на проекта.

България трябва да престане да бяга от своите исторически корени, за да стъпи здраво на тях и да ги развие в бъдещето, допълни от своя страна проф. Иван Маразов, който разказа за историческите корени на „Пътят на Конника“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини