4 ефикасни метода да се отървете от биреното си коремче час по-скоро

9099
4 ефикасни метода да се отървете от биреното си коремче час по-скоро
Снимка: https://pixabay.com

Коремчето се прави бързо, но се сваля трудно. Човекът се отпуска и понякога осъзнава, че килограмите му бързо са нараснали. За съжаление обратният процес е по-труден и те се свалят доста по-мъчително. Ако напоследък сте забелязали, че имате проблеми с коремчето и не можете да го свалите, тогава е време да вземете по-сериозни мерки. Трябва да следвате 4 важни метода, за да стане това факт и да се чувствате отново във формата, в която сте свикнали да бъдете.

Първи метод: Яжте по-леки и диетични храни

Ако обичате да си похапвате сладки неща и продукти, които са богати на въглехидрати, е добре да ги ограничите до минимум. Спрете да пиете безалкохолни газирани напитки, които съдържат захар. По-добре пийте чайове, купете си сурови ядки, които ще ви заситят и заместете обикновената захар с мед. Консумирайте повече плодове и пийте над 3 литра вода на ден. Храни, които са богати на фибри и зеленчуци също е добре да присъстват в менюто ви.

Втори метод: Стопете ненужните килца

Отделете половин час на ден и го прекарайте в тичане. Ако в началото ви е трудно, започнете с бързо ходене. След известно време промяната в телосложението ви ще е видима. Когато се движите, това ускорява изгарянето на ненужните калории.

Препоръчителен спорт е плуването. Ако имате възможност, посещавайте басейн няколко пъти в седмицата. 30-40 минутки плуване ще ви се отрази страхотно на тонуса и фигурата. Плувайте бавно и равномерно, без да се претоварвате. за 40 минути плуване може да изгорите около 350 калории, което не е никак зле.

Друг метод за горене на калории е карането на колело. Времето е хубаво, отделете време да повъртите педалите в някой парк, като темпото е добре да е умерено. Ако нямате възможност, посетете фитнеса и се качете на пътечката или велоергометъра.

Биреното коремче изчезва с бадеми

Бадемите най-добре топят биреното коремче при мъжете и паласките около талията при дамите, установи американско проучване, цитирано от ...

Трети метод: Подсилете и заздравете мускулите на корема

Не е достатъчно само да отслабнете, за да стегнете корема си. Трябва да направите и малко упражнения, за да стане по-плосък и атлетичен. Едно от тях е да издишате въздух, да изпразните за момент белите си дробове и да хлътнете корема към гърба. Задръжте без да дишате около 20 секунди и отпуснете. Правете това няколко пъти на ден, като 10 повторения са достатъчни, за да има ефект.

Друго упражнение за плосък корем е като легнете на пода и поставите дланите, лактите и пръстите на краката на него. След това повдигнете таза във въздуха. Повтаряйте това упражнение поне минимум два пъти дневно за половин минута. То ще заздрави мускулите на корема и ще подобри стойката ви. Напрежението в гърба ще намалее и вие ще сте като нови.

Четвърти метод: Упражнения за релефност

За да направите мускулен релеф, който прави впечатление на хората, са ви необходими 2 основни упражнения.

Как да отслабнем като променим хранителните си навици?*

* ВНИМАНИЕ! Това не е медицинска статия - в нея няма да говорим за диети, добавки и други неща, а за това как да се храним така, че да ...

1. Коремни преси

Легнете на твърдо, сложете ръцете зад тила и се изправяйте, до седнало положение. Започнете с малко преси, за да нямате силна мускулна треска. Постепенно увеличавайте, докато стигнете до 60-70 коремни преси на ден.

2. Упражнение с вдигнати крака

Легнете на твърдия под, и повдигайте краката си във въздуха под прав ъгъл. Колкото можете. 15 повторения са достатъчни. Ако го правите всеки ден, до един месец ще усетите положителна промяна.

След всяка тренировка е добре да взимате хладък и дори студен душ. Студената вода предотвратява натрупването на лактата, което е предпоставка за схващания и мускулна треска. Ниската водна температура също гори известно количество калории, затова колкото по-студена е водата, толкова по-полезно ще е това за ускоряване на отслабването ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Кои чайове ще ви помогнат в борбата с напълняване

Кои чайове са изключително полезни за здраво сърце

Кои са най-полезните чайове за черния дроб

5-те най-лоши закуски за здравето

Билката, която е полезна при почти всяка болест

Защо не е полезно да се ядат само плодове?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com