Горете калории с чистене

39486
Горете калории с чистене

Всички жени, които са вманиачени на тема вталяване, имат повод за радост. Почистването на дома може да им осигури не само чистота, но и стройна фигура.

Екип от специалисти във Великобритания изчислиха колко калории горят различните домакински дейности, които могат да се окажат по-ефективно средство за отслабване от строгите диети.

Слабеем от аромат на зехтин

Уханието на маслиново масло дава усещане за ситост по време на хранене и ускорява процеса на отслабване, откриха учени от Мюнхен и Виен...

Ефективността на почистването зависи от големината на жилището. Смята се, че средно 30-минутно почистване изгаря 119 калории, съобщи БГНЕС.

Метенето на пода с метла в продължение на час изгаря 153 калории. Измиването му с парцал гори 187 калории само за 30 минути. Търкането на банята и тоалетната в продължение на 15 минути ви помага да стопите още 90 калории. Бонус към почистването е извайването на бицепси, които могат да се оформят при редовно чистене.

Измиването на прозорците отвън и отвътре топи 167 калории за половин час. Подреждането на гардероба ще ви зарадва с 85 калории по-малко и перфектно сгънати дрехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com