X
 
 

Как да разберете, че сте натрупали токсини

8389 0
Как да разберете, че сте натрупали токсини
Снимка: iStock/Guliver
В съвременния начин на живот няма как да избегнем натрупването на токсини. Но ако те достигнат определено ниво, могат да доведат до тежки болести. Кои обаче са симптомите за прекалено голямо натрупване на токсини в организма? От BrightSide дават няколко примера.

Имате "мозъчна мъгла"

Откриха най-успешния начин за отслабване

Група учени от университета в щата Джорджия сравни няколко способа за борба с излишните килограми. Според тях диетите и пресмятането на...

Ако се чувствате замаяни, объркани и не можете да се концентрирате дори сутрин, след като сте се наспали, в тялото ви може да са се натрупали вредни токсини. Те предизвикват редица реакции, които "изсмукват" основните витамини и минерали, с помощта на които организмът ви трябва да функционира. Нещо подобно на това, което се случва, когато налеете нискокачествен бензин в колата си.

Миришете неприятно

Взели сте сутрешния си душ, нанесли сте дезодорант и въпреки това в метрото хората се отдръпват, когато се приближите до тях. Познахте: токсините могат да ви накарат да миришете неприятно. Когато се усвояват, те произвеждат газове и миризми, които се отделят през порите ви и се разнасят като отвратителна смрад.

Вижте останалите в expert.bg

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители