Отслабнете като изядете ТОВА

8237
Отслабнете като изядете ТОВА

Можете да си отдъхнете – вече има начин, по който да отслабнете не чрез изтощителни диети. Д-р Лорън Кордейн "Палео диета – свалете килограми и бъдете здрави, като ядете храните, за които сте създадени"

Тази диета е кулминацията на дългогодишния интерес на д-р Лорън Кордейн относно връзката диета – здраве, тъй като се оказва, че тези две неща са взаимно свързани.

15 причини, поради които жените обичат мъжете с бирено ШКЕМБЕ

1. Не е нужно да се конкурирате с гаджето си. Неговите паласки тайно позволяват и на вашите да се отпуснат и разположат плавно над дън...

Според авторката хората са генетично пригодени да се хранят с това, с което са се хранили ловците събирачи.

За това и именно трябва да им се обясни къде правят грешка, как стандартният режим на хранене на американците и дори така наречените здравословни диети са внесли пълен хаос в организма ни от палеолита (старокаменната епоха).

Спазвайки няколко прости правила можете да отслабнете и да си върнете доброто здраве и форма, като възприемете начина на хранене на предците ни.

Диетата Палео е единствената, прилягаща съвършено на човешкия генотип.

Тази диета подхожда идеално на всички нас и представлява хранителен план за цял живот, който ще нормализира теглото ви и ще подобри здравето ви.

Диета с яйца - свалете 10 кг само за 2 седмици

Диетата с яйца е проверен начин, с помощта на който за кратко време можете да се отървете от излишните килограми. Има няколко нейни вер...

"Не аз съм съставил този режим на хранене – природата го е направила. И той е заложен в генетичната ни структура.", коментира авторът.

Първа част на книгата обяснява с какво са се хранили хората в онези времена и полага основите на диетата Палео, а също така ни посочва как цивилизацията ни е отклонила от оригиналния ни начин на хранене, което е довело до заболявания и затлъстяване.

Във втората част ще научите как можете да отслабнете и с колко, както и как чрез диетата Палео може да бъдат предотвратени заболявания или да се излекуват вече съществуващи.

В третата част ще намерите всичко необходимо, за да следвате диетата Палео, включително хранителни планове за трите нива на диетата и над сто прекрасни Палео рецепти. Това е най-хубавото при диетата Палео – ще се храните добре, ще се чувствате чудесно и ще отслабвате!

За жалост, по време на развитието си сме се отклонили от предопределеното ни по природа. Вижте част от тайните на нашите предци за добро здраве:

С тази диета ще се отървете от 8-12 кг без глад

Тази диета ще ви позволи да се отървете между 8-12 кг за две седмици. Единственото, което трябва да правите е да изпивате две чаши вода...

• Хората от палеолита не са се хранили с млечни продукти. Представете си колко трудно е да се издои диво животно, дори и да успеете да го хванете.

• Хората от палеолита почти не са консумирали зърнени храни. Днес това ни звучи абсурдно, но за повечето хора от древността яденето на зърнени храни е било равносилно на гладуване.

• Хората от палеолита не са солили храната си.

• Хората от палеолита са консумирали рафинирана захар единствено в случаите, когато са успявали да намерят мед.

• В менюто на хората от палеолита е преобладавало постното месо от диви животни и нивото на протеини, които са приемали, е високо по съвременните стандарти, докато консумацията на въглехидрати е била значително по-ниска.

5 начина да преборим чувството за глад

Често пъти мозъкът ни бърка скуката, жаждата и лекото хапване с чувство за глад. Много пъти просто ядем, защото е "време за обяд" или з...

• Хората от палеолита са получавали почти всички въглехидрати от диви плодове и зеленчуци, несъдържащи скорбяла. Съответно са приемали много по-малко въглехидрати и много повече фибри от тези, които се приемат при съвременното хранене.

• Основните мазнини в храната на хората от палеолита са били здравословни мононенаситени, полиненаситени и омега-3 мазнини – а не трансмазнините и някои наситени мазнини, които доминират в съвременното хранене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com