Започнете диета днес, за да сте перфектни за плажа

24156
Започнете диета днес, за да сте перфектни за плажа

Ако започнете диета днес, ще имате перфектна форма на плажа през лятото.

Яжте в малки чинии, за да сте по-слаби

Вместо да ядете в голяма чиния, си сипвайте в малка. Това е най-добрият начин да преборите затлъстяването, показва ново проучване. Уче...

Според британско проучване жените искат да свалят средно 5 кг, като повечето се вдъхновявали да стопят натрупаните през зимата мазнини от снимки по бански на звезди като Милене Клас, Кели Брук и Денис ван Оутен. Някои дори признават, че слагат снимки на звезди на вратата на хладилника си, за да се вдъхновяват да отслабнат.

Допитването сред 2000 жени на супермаркета Асда установи още, че 82% от дамите си поставят за цел да отслабнат до лятото. За разлика от тях под 20% от мъжете се надяват да стопят килограми за плажа.

56% от жените си поставят за цел да свалят 5 кг за 13 седмици, когато започва лятната ваканция на учениците. Започвайки диетата от днес, те ще трябва да топят по-малко от половин килограм на седмица, което е напълно постижимо.

Жените между 30 и 39 години е най-вероятно да започнат диета днес и да планират да свалят килограми със здравословно хранене и упражнения.

Дебелеем от алкохол в края на работния ден

Хората са по-склонни да ядат повече в дните, когато са употребили алкохол, показва ново изследване на учени от Националния институт за ...

Дамите между 20 и 29 години признават, че избягват диетата и прибягват до планове за топене на мазнини в последната минута, за да влязат във форма.

Две трети от мъжете, които искали да свалят килограми, заявили, че биха променили навиците си едва един месец преди лятната ваканция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com