5 причини да изберете ACIBADEM в Турция като медицинска дестинация

1760
5 причини да изберете ACIBADEM в Турция като медицинска дестинация
Снимка: ACIBADEM

Всяка година много пациенти от различни краища на света пътуват до Турция за лечение и предпочитат болниците от Acibadem Healthcare Group, които осигуряват услуги с най-съвременните технологии в света и експертни екипи, отговарящи на международните стандарти за качество.

Acibadem е най-голямата здравна група в Турция, с успешна история от 1992 г. насам. Състои се от 24 многопрофилни болници, университет, 14 медицински центъра, различни лаборатории и компании за поддържащи услуги. Оперира в 5 различни държави. Партньорството с IHH Healthcare от 2012 г. позволи Acibadem да стане част от втората по големина здравна верига в света.

Здравна екосистема

Acibadem Healthcare Group предоставя 360-градусови услуги във всяка област на здравеопазването и предлага интегриран модел благодарение на своята екосистема от лечебни заведения, университет, лаборатории и компании за поддържащи услуги.

Докато университетът Acibadem обучава бъдещите здравни специалисти, опитни медицински професионалисти работят за подобряване на опита на пациентите в лечебните заведения Acibadem. Лабораторните услуги обхващат Labmed (централна клинична лаборатория), Labgen (генетична диагностика), Labvital (контрол на храни), LabCell (клетъчни терапии и съхраняване на кръв от пъпна връв) и Патологична лаборатория. Acibadem Technology разработва и усъвършенства софтуерни решения, включително „Болнична информационна система“. APlus отговаря за хигиената и кетъринга в болниците. Acıbadem Mobile предоставя спешна помощ и грижи по домовете извън болниците.

Опитен екип

Ефективното лечение зависи от поставянето на правилната диагноза възможно най-скоро. Специалистите на Acibadem си сътрудничат в различни дисциплини, за да оценят всеки пациентски случай, да разгледат състоянието от всеки възможен ъгъл и да разработят план за диагностика и лечение, създаден за конкретния пациент.

Експертите на Acıbadem имат богат опит в лечението на пациенти със специфични, сложни и редки заболявания.

Най-съвременни медицински технологии

Съвременните медицински технологии допринасят не само за повишаване на успеваемостта при лечението на различни състояния, но и за подобряване ефективността на процесите за лекари и хирурзи.

Acibadem Healthcare Group разполага с най-съвременно технологично оборудване с цел възможно най-бързо поставяне на диагноза и провеждане на ефективно лечение с минимални щети за пациента. То включва устройства за детайлна образна диагностика на всякакви заболявания, особено за диагностициране на рак, и хирургични роботизирани апарати с възможно най-висока чувствителност, които се използват в процеса на лечение. В момента Acibadem разполага с 11 онкологични центъра за провеждане на хирургия, лъчетерапия и химиотерапия, и 6 центъра за роботизирана хирургия.

Мултидисциплинарен подход

Мултидисциплинарният подход включва обсъждане състоянието на пациента от група медицински специалисти от различни области. Целта на тази цялостна оценка е да се прецени как всеки от тях може да спомогне за осигуряването на по-добра грижа за пациента в процеса на диагностика, лечение и проследяване.

Опитните медицински специалисти на Acibadem не се колебаят да се консултират помежду си и да обменят мнения за своите пациенти винаги, които има нужда. Всички отделения от всяка медицинска специалност са в постоянна колаборация. В случаите, когато са необходими допълнителни изследвания и лечение, медицинските специалисти се събират и решават коя е най-подходящата процедура и начин на проследяване за пациента.

Всеобхватна услуга

За удобство на пациентите, Центърът за обслужване на международни пациенти е проектиран като център „на едно гише“. Той подкрепя всеки пациент от деня на първоначалното запитване към болницата до завръщането му в родната страна. Когато чуждестранни пациенти изберат да пътуват до Турция за лечение, те могат лесно да планират пътуването и лечебния процес със съдействието на информационните офиси на Acibadem в съответната държава. Международните пациенти се посрещат топло в пунктовете Health Point при пристигането си на летището в Турция. Пациентите се транспортират директно до техните хотели или съответната болница със специално предназначени за тази цел превозни средства. В Health Point пунктовете в самите болници, пациентите се посрещат от преводачи на 20 различни езика, които ги придружават и подкрепят по време на тяхното лечение.

Като водеща здравна организация, ангажирана с практики за устойчивост и прозрачност, Acibadem е акредитирана от Joint Commission International (JCI) - независима международна организация, която определя стандарти за качество на здравните услуги.

За допълнителна информация и консултация:

Тел. 02 851 1228

https://acibadem.bg

www.facebook.com/AcibademHospitalsGroupBulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com