Атлантида е край бреговете на Куба

126311
Атлантида е край бреговете на Куба

При изследването на морското дъно близо до бреговете на Куба с помощта на дълбоководен робот двама учени Пол Венцвейг и Паулина Залитски са убедени, че са открили останките от легендарната Атлантида, предаде КРОСС.

Според техните твърдения открият край кубинските брегове древен град се намира на 600 фута под водата. Учените предполагат, че руините от Атлантида са на повече от 10 хиляди години. В самия център на подводния град се намират няколко скулптури на сфинксове и най-малко четири гигантски пирамиди. Под голям слой наноси те са успели да открият и скулптури и постройки с неизвестно предназначение.

Британската „Атлантида” се показва отново след повече от 8000 години

В една от моите предишни статии написах, че големите изменения в климата на Земята се дължат на измененията на орбитата и че, за щастие...

Според думите на журналиста Фернандес Мариана, градът е бил открит преди няколко десетилетия, но достъпът до него е бил забранен заради кубинската криза.

Пирамидите приличат на египетските и са направени от каменни блокове с тегло от няколко тона. Невероятно е, но в подводния град има великолепни сфинксове и „камъни, разположени като в Стоунхендж с писменост на неизвестен език, гравирана на камъка", съобщава журналистът.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com