Ето къде са извънземните в Слънчевата система!

27635
Ето къде са извънземните в Слънчевата система!

Базите на извънземните цивилизации се намира на астероиди в нашата Слънчева система. Такъв извод са направили учените от университета на Сейнт Андрюс в Шотландия.

Изследователите са сигурни, че дори извънземните да са загинали, следи от техния разум може да се открият с подробно изучаване на малките планети.

Посланията до извънземните били сексистки и расистки

Британски астрономи са изучили внимателно посланията, изпратени на извънземните с космическите кораби на НАСА "Pioneer 10" и "Pioneer 1...

Учените все още не могат да дадат доказателства за своите теории, тъй като Слънчевата система била много зле изучена. За търсенето на извънземните обаче те предложили да се използват космическите телескопи Kepler и TESS, съобщава Express.

"По отношение на размерите на нашата галактика ние дори не сме пристъпвали към търсене на живот в нея. Не е изучена дори нашата Слънчева система. А там, където виждаме астероид, той може да се окаже космически кораб", заявил ръководителят на научната група Дънкан Форган.

Изследователят не се съмнява, че извънземните в перспектива ще бъдат открити, тъй като отсъствието на следи от разумен живот в диаметър 10 000 светлинни години би довело до извода за невероятната уникалност на Земята, което противоречи на основните теории на астрономи и биолози.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно