Snapchat - бъдещето на социалните мрежи?!

6029
Snapchat - бъдещето на социалните мрежи?!
Снимка: Getty Images/Guliver

Snapchat - новото Ел Дорадо за издателите. Също и най-голямата главоблъсканица за момента. Ако сте над 20 г. е много възможно само малък брой от вашите приятели да използват платформата за мимолетна кореспонденция и вие сигурно си казвате, че в Snapchat нищо не се случва. Грешно. Много неща се случват, но Snapchat е остров, където съкровищата не се оставят да бъдат намерени лесно. Както сигурно сте забелязали, ако сте усвоили навигацията в приложението, съществуват различни секции, където може да се намери съдържание.

Чатът: за изпращане на мимолетни лични съобщения/коментари

Хакери удариха Snapchat, за да принудят приложението да подобри сигурността си

Хакери проникнаха в изключително популярното приложение за мобилни телефони Snapchat, като се сдобиха с телефонните номера и потребит...

Дискавър: където петнайсетина потребители публикуват ежедневно съобщения, смесвайки видеа, текстове, моушън дизайн и др.

Лайв: онлайн телевизия UGC /с генерирано от потребителите съдържание (UGC)/

Сторис: там се намират снапсовете /публикуваните съобщения/ от последните 24 часа, които потребителите са решили да споделят публично.

Ако всичко това ви изглежда мъгляво, съветваме ви да прочетете отново нашето "Как Snapchat смята да стане информационната медия на най-младите". Тъй като не могат да се явят в "Дискавър", някои медии се опитват да си намерят място и да стигнат до младите, благодарение на "Сторис". Сега е моментът за експерименти, всеки се опитва да комбинира видео, емотикони и други филтри, за да разкаже истории в няколко снапса. А вие си мислехте, че по-кратко от 140-те знака на Twitter не може! Опитайте видеоинтервю в 10 секунди.

Пет места в мрежата извън Facebook, където можете да намерите децата си

Ако децата ви не си прекарват времето във Facebook, къде в мрежата могат да сърфират? Има пет доста популярни възможности, които можете...

Как се добавят профили?

За онези, които се питат какво могат да правят с тези снапсове, ето едно малко ръководство как да добавите приятели в платформата по четири различни начина: чрез име на потребител, чрез URL на снапчат профил /функционира само през смартфон/ и чрез снапкодове - или като ги сканирате, или като сте се регистрирали във фотогалерията. За да добавите профили, ви съветваме да използвате метод 3 : от фотокамерата на приложението снапчат, сканирайте един по един снапкодовете от екрана на вашия телефон. Не забравяйте да добавите профила Méta-Media през снапкод /с картинка на заглавната страница/ или чрез нашето URL снапчат.

Автор: Барбара Шазал; Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com