Малин Кръстев, Асен Блатечки и Христо Мутафчиев гостуват в Кюстендил

3698
Малин Кръстев, Асен Блатечки и Христо Мутафчиев гостуват в Кюстендил
Снимка: Малък градски театър “Зад канала“

Само няколко дни след спектакъла “Свалячи“, който се игра вчера в читалище “Братство“, Малин Кръстев заедно със едни от най-големите съвременни български актьори отново ще гостуват в гр. Кюстендил като ще представят спектакъла “Зимата на нашето недоволство“ 

В четвъртък - 7-ми февруари от 19:00ч., в Голяма зала на Общински драматичен театър - Кюстендил ще гостува Малък градски театър “Зад канала“. Спектакъла "Зимата на нашето недоволство" е по мотиви от романа на Джон Стайнбек, а драматургичната версия е на Юрий Дачев. В спектакъла участват едни от най големите съвременни български актьори като Илка Зафирова, Каталин Старейшинска, Асен Блатечки, Петър Калчев, Малин Кръстев, Христо Мутафчиев, Иван Петрушинов, Стоян Младенов, Георги Кацарски и Мак Маринов.

Ето какво разказа за Actualno.com Малин Кръстев за спектакъла “Зимата на нашето недоволство“, за който през изминала година получава и наградата “Аскеер“:

“Тази седмица за втори път ще гостувам в град Кюстендил. В понеделник започнахме седмицата заедно с Геро и Мариела Топалова и спектакъла “Свалячи“ - в читалище “Братство“, а в четвъртък ще играем “Зимата на нашето недоволство“ в Драматичния театър, така че кюстендилската публика ще може да се наслади и на класиката. Бина Харлампиева направи страхотно представление и смятам, че публиката много ще се изненада от Асен Блатечки - мисля че Асен Блатечки успя да направи една много хубава роля и с него си партнираме прекрасно. Благодаря на Бина, че след толкова години с Асен отново сме на сцената. Едни десет години не се бяхме засичали в театрално представление. Много се радвам и че представлението предизвика голям обществен интерес сред хората, залите винаги са препълнени и се превърна в един от най-гледаните спектакли. Надявам се да впечатлим и кюстендилската публика, с която ще се срещнем отново в четвъртък!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КЮСТЕНДИЛ:

Слана и лед в Кюстендилско

Защо наричат Кюстендил "градът на изворите"?

Стотици глоби за неправилно паркиране в Кюстендилско

Кметът на Кюстендил: След 6 години блокаж до края на 2024 г. ще имаме нов общ градоустройствен план

Кюстендил посреща над 1500 участници от маскарадни групи в Първия национален маскараден фестивал „Джамала“ 2024 г. (СНИМКИ)

Кюстендил въведе "синя зона"

В Кюстендил одобриха новата заплата на кмета

Шест обекта в Кюстендил с осигурено финансиране за догодина

Новият кмет на Кюстендил: Открих скрити дългове за 6 млн. лв (ВИДЕО)

Денков освободи зам.-областния управител на Кюстендил Кристиян Иванчов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com