X
 
 

Д-р Мадлена Бояджиева положи клетва за втори мандат

1921 0
Д-р Мадлена Бояджиева положи клетва за втори мандат
Снимка: община Тетевен
На 11 ноември в Община Тетевен на провелото се тържествено първо заседание на Общинския съвет, клетва положиха общинските съветници, Кметът на Общината и кметовете на кметства. Клетвата бе положена пред областния управител на Област Ловеч – Ваня Събчева.

След подписване на клетвения лист, символите на града получи избраният за втори мандат кмет на Община Тетевен - д-р Мадлена Бояджиева. Тя изрази своята благодарност към жителите на общината за мощната подкрепа на преминалите местни избори, като се обърна и към представителите на политическите сили в местния парламент за една съвместна и ползотворна работа в името на просперитета на община Тетевен.

В залата присъстваха кметски наместници, председателят и членове на ОИК – Тетевен, представители на институции, служители от общинска администрация и жители на oбщина Тетевен.

Важна част от дневния ред на първото заседание, водено от най-възрастния общински съветник – инж. Емил Максимов, бе изборът на председател на ОбС - Тетевен. С 15 гласа "ЗА" на длъжността председател отново бе избрана Мария Стойчева от квотата на ПП ГЕРБ – председател на ОбС - Тетевен в предишния управленски мандат.

С красив букет и пита с мед служителите на общинска администрация посрещнаха новия кмет на Община Тетевен, като заявиха пълната си подкрепа и желание за работа.

Новият Общински съвет – Тетевен започна работа в състав от 9 общински съветници от ГЕРБ, 6 от Движение за права и свободи, 3 от БСП за  България, 2 от партия на ЗЕЛЕНИТЕ и 1 съветник от ПП Глас Народен.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 - 26 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 - 26 януари

Овен Овните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете...

Последно в Актуално