Кметът на с. Лесидрен е подавал няколко пъти сигнали за автомобилни гонки

5997
Кметът на с. Лесидрен е подавал няколко пъти сигнали за автомобилни гонки
Снимка: БГНЕС

Кметът на с. Лесидрен Борис Нешев заяви, че е подавал 2-3 пъти сигнали към полицията в Угърчин за автомобилните гонки в селото. Това сподели кметът във връзка с инцидента край селото, при който загина 16-годишно момиче, а друго 16-годишно момче е с опасност за живота.

„Това беше преди три месеца, полицията отреагира и дойде. Но тогава имаше мач между Литекс-Левски, затова дойдоха на следващия ден, след като изпратиха запалянковците за София”, обясни Нешев пред „Фокус“.

Районната прокуратура се зае с инцидента с международния влак

Районната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебното производство за произшествието с международния влак София-Истанбул на гара Пловди...

„Тогава имаше едни изпълнения на площада, свиреха с гуми и аз исках да ги хванат полицаите, защото ни бяха казали, че трябва или да ги хванат на място или някой да свидетелства. Когато дойдоха на другия ден отидохме до едно заведение в центъра на селото, но никой не искаше да стане свидетел. „Бяха качили и клипчета в интернет”, коментира още кметът на Лесидрен.

По думите му тогава единственото правомощие на полицаите е било да съставят предупредителни протоколи. „И какво от това, че написаха тези протоколи? Жалко за децата. А аз каква вина имам, нямам правомощия нито да ги спра, нито да предприема нещо. Направил съм каквото трябва”, коментира още Борис Нешев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч