Три фирми се включват в пролетното почистване в Ловеч

3330
Три фирми се включват в пролетното почистване в Ловеч

Три фирми за момента откликнаха на призива на кмета Минчо Казанджиев за включване в кампанията „Да изчистим общината“ 2015.

Това са са “Спарки Елтос” АД, “ВиК” АД и “Общински пазари – Ловеч” ЕАД, съобщават от градската администрация. Утре през целия ден служители на общинската администрация, „ВиК” и „Спарки Елтос” ще почистват от прораснали храсти и изсъхнали клони пътя за парка „Стратеш“ - по стария севлиевски път. „Общински пазари – Ловеч“ ще чистят в района на пазара откъм река Осъм.

Ловеч ще участва в третата глобална седмица на ООН за пътна безопасност

Ловеч се включва в третата глобална седмица на ООН за пътна безопасност. С решение на Общото събрание на Организацията на Обединените ...

Тазгодишната кампания за пролетното почистване на Ловеч стартира на 23-ти март с участието на служители на община Ловеч и на „Литекс Моторс“ АД. На работна среща на Консултативния съвет за икономическо развитие преди Великден представителите на бизнеса се обединиха около идеята да бъдат призовани всички фирми на територията на общината да се включат в почистването в районите, предложени от кмета, или да посочат други предпочитани терени.

Предложението на кмета се отнася за алеята „Башбунар“ и пътя към Пресечената скала от изхода на Ловеч за Троян, участък от началото на ул. „Хан Кубрат“ до Бетоновия възел и функциониращия път към парка „Стратеш“ – по стария севлиевски път – до ресторант „Стратеш“.

Следващите екоакции са на 24 април и 8  май тази година.

 

В Ловеч започнаха пролетното чистене с парка "Стратеш"

Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев благодари специално на участниците в кампанията „Да изчистим общината” 2015, предаде корес...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч