Димитър Кумчев спечели приза „Спортист №1 на Асеновград за 2013 г. ”

96124
Димитър Кумчев спечели приза „Спортист  №1 на Асеновград  за 2013 г. ”

Спортист №1 за 2013 г. на Асеновград стана Димитър Кумчев. Припомняме ви, че това е второто му награждаване, а за първи път борецът печели този приз през 2011 г.

На церемонията по награждаването присъстваха отличени асеновградски спортисти ветерани,поканени бяха и треньори и настоящи състезатели, които защитават името на Асеновград. А самият трофей бе връчен на победителя от кмета на общината доктор Емил Караиванов.

Наградата си за вече отминаващата 2013 г. спортистът успя да заслужи, благодарение на многобройните си отлични постижения в света на борбата. Такова е златният пояс от 51- вия международен турнир „Дан Колов”, както и 7-мото му място на Европейското първенство по борба. Не бива да забравяме и едно от най- големите постижения на Кумчев- победата при мъжете на Републиканското първенство по борба.

В редица категории бяха отличени и спортистите с най- големи заслуги през 2013 г. Наградите на победителите връчиха общински служители и асеновградските спортисти ветерани, прославили България по целия свят.

Пълен запис от церемонията по връчването на наградите за "Спортист на Асеновград за 2013 г." може да гледате тази вечер от 20:00 ч. по телевизия ТВ САТ КОМ.

Борбата остава олимпийски спорт

Един от най-успешните спортове за България - борбата, запази мястото си в Олимпийската програма. Дълго чаканото решение на Международни...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com