Иън Торп може да загуби ръката си

14150
Иън Торп може да загуби ръката си

Носителят на пет златни олимпийски медала Иън Торп е в болница в Сидни. Плувецът се намира в интензивното отделение, като се бори с инфекция, получена след операция на рамото му. Възпалението може да доведе до парализа на лявата му ръка!

Близки до Торп твърдят, че състоянието на австралиеца наистина е сериозно и има реален шанс той да не може да използва ръката си до края на живота си.

Алкохол и депресия повалиха Торпедото

Петкратният олимпийски шампион в плуването Йън Торп е бил приет в рехабилитационна клиника в Сидни, Австралия, съобщава The Guardian. С...

През февруари бащата на Торпедото сподели пред медиите, че синът му се бори с депресия и се е лекува в клиника. Плувецът е бил приет в медицинското заведение, след като е бил намерен дезориентиран и блуждаещ по улиците в квартала на родителите му в Сидни. Преди това носителят на 11 световни титли в плуването бил взел голяма доза антидепресанти, комбинирани с лекарства за успокояване на болката в рамото му.

Въпреки първоначалното нежелание да коментира темата за състоянието на Иън Торп, мениджърът на плувеца все пак отрече той да се намира в интензивно отделение. Джеймс Ерскин обаче потвърди, че величието във водните спортове все пак приема сериозни дози антибиотици, с помощта на които лекарите се надяват да пребори появилата се инфекция след операцията на рамото.

Торп искаше да участва на Олимпиадата в Лондон през 2012 година, но не успя да покрие квалификационния норматив в Австрия.


Алкохол и депресия повалиха Торпедото

Петкратният олимпийски шампион в плуването Йън Торп е бил приет в рехабилитационна клиника в Сидни, Австралия, съобщава The Guardian. С...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com