Живей активно! стартира от София с много изненади

3986
Живей активно! стартира от София с много изненади

Тази неделя ЖИВЕЙ АКТИВНО! отново ще обедини най-големите звезди в българския спорт, които ще застанат рамо до рамо с кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова, зам.-министъра на младежта и спорта г-н Асен Марков, и хиляди участници по повод 11-тото издание на инициативата, посветена на балансираното хранене и движението. ЖИВЕЙ АКТИВНО! се организира от Нестле България и по традиция се провежда под патронажа на Столична община. В официалното откриване ще вземат участие обичаните български спортни звезди Тереза Маринова, Владо Николов, Тити Папазов, Евгени Иванов – Пушката, Тервел Пулев, Николай Гергов, Георги Глушков, Денислав Коджабашев, Константин Митев, Бойко Младенов, Евгения Раданова, Симеон Найденов, Калоян Петров, Даниела Йорданова, Петър Попангелов, Станислав Славейков, Мария Гроздева, Асен Великов и др.

В 10:00 ч. тази неделя велопоходът от Театър София ще поведе Тити Папазов, стотици велосипедисти ще се насочат към НДК по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”. От паметника на Съветската армия заедно с Ангел Ковачев, ще тръгнат всички на скейт и ролери към официалното откриване на тазгодишното издание на Живей Активно!. По същото време на ъгъла на бул. Партиарх Евтимий и бул. Витоша Тереза Маринова ще съберат феновете на движението в надбягване с препятствия.

Грандиозен концерт на сцената на Живей Активно!

На 19-ти юни 2016 г. от 18:00 часа в Южния парк хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български изпълнители. Жи...

На голямата поляна в Южния парк Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще организират волейболен турнир, а Тити Папазов ще се включи в баскетболни уроци за феновете на играта. В Южния парк са предвидени активности за фенове с най-разнообразни интереси. На различните локации в неделя ще има фитнес уроци, тенис на маса, лакрос, kangoo jumps, зумба, футбол, Bulgarian Bag, стена за катерене, ходене по въже и много други. Програмата включва още консултации за балансирано хранене с д-р Лалка Рангелова, кулинарно шоу с шеф Виктор Ангелов, Сандра Алексиева от 1001 Рецепти и Симо Колев от БГ Радио, упражнения за майки и много семейни игри. Предвидена е локация, изградена специално за кучета и техните стопани, на която популярният треньор Асен Аролски ще проведе обучения и забавни демонстрации. Събитието ще приключи с музикален маратон с начален час 18:00, с участието на Сантра, Дивна, Играта, Павел и Венци Венц, Лео и др.

След грандиозния старт в София, ЖИВЕЙ АКТИВНО! продължава с масови събития във Варна, Бургас и Пловдив, организирани в партньорство с местните общини.

Грандиозен концерт на сцената на Живей Активно!

На 19-ти юни 2016 г. от 18:00 часа в Южния парк хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български изпълнители. Жи...

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, които доброволци от цялата страна могат да предлагат на сайта jiveiaktivno.bg и които ще бъдат част от кампанията в морските градове. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО!, могат да го направят във Facebook или на сайта на инициативата jiveiaktivno.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com