Кой ще играе срещу Рони О‘Съливан?

6168
Кой ще играе срещу Рони О‘Съливан?

Българските играчи по снукър ще имат уникалната възможност да се изправят срещу най-голямата звезда Рони О‘Съливан. Както е известно Ракетата ще пристигне в България на 20-ти ноември за демонстративното шоу на легендите, където ще играе срещу Джими Уайт.

Един от българските състезатели ще се включи в демонстративния турнир и ще играе срещу Рони О‘Съливан в 2 от 3 фрейма. Българският снукър играч, който ще се изправи срещу Ракетата ще бъде определен след специално организиран турнир.

Как да получим безплатен билет за PTC Bulgaria Open?

България ще приеме световните снукуър звезди през ноември. В началото на месеца зала „Универсиада“ ще домакинства за трети ...

Всеки един български играч може да се запише за този турнир, който ще се проведе на 31 октомври в спортен бар „Академията“. Таксата за участие ще бъде 35 лева и ще се играе до 3 от 5 фрейма.

Не пропускайте двете големи събития в света на снукъра в България, които ще се проведат през месец ноември. Всеки, който си закупи билет за шоуто между Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще може да получи безплатен билет за PTC Bulgaria Open в рамките на 20 лева. Ако искате да доплатите и да си вземете билет от по-висока категория ще трябва да се обърнете към централния офис на разпространителите от Eventim.

Рони О‘Съливан показа в последните си мачове, че играе само за публиката. Ракетата направи три поредни максимални брейка в последните си демонстративни мачове от шоуто на снукър легендите. Някой от тях бяха именно срещу Джими Уайт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт