Ожесточена битка за приза "Спортен талант на публиката" на "Еврофутбол"

9147
Ожесточена битка за приза "Спортен талант на публиката" на "Еврофутбол"

Ожесточена битка се води в анкетата на "Еврофутбол" за приза "Спортен талант на публиката". Освен статута на любимец на аудиторията, победителят ще си осигури и финансиране от българския букмейкър за 2014 година. Броени дни до края на гласуването на сайта – www.eurofootball.bg, начело на класацията излезе миналогодишният победител от Велико Търново Веско Мънков (културизъм) с 579 гласа. Втори засега са Петер Спасов и Екатерина Маркелова от Пловдив (спортни танци) с 567 гласували, които за момента сдадоха първото си място от миналата седмица. Спорът за третото място също е напрегнат – с 560 гласа тази позиция във временното класиране е за Георги Георгиев (фехтовка) от София. Четвърти е Любомир Миланов (канадска борба) от Благоевград с 522-ама гласували, а пета се нарежда атлетката Никол Стамболийска от Кюстендил с 486 гласа.

Анкетата продължава до края на деня в неделя, 23-и март. В нея участват 87 спортисти от 33 дисциплини. Най-много са лекоатлетите – 25, следват състезателите по шорттрек и свободна борба – по 6, а по петима представители излъчват спортовете таекуондо и карате. До момента гласувалите в допитването са общо 6412.

Теодор Георгиев с бронз от откритото първенство на Холандия по таекуондо

Спортният талант на "Еврофутбол" Теодор Георгиев спечели бронзов медал от Откритото първенство на Холандия по таекуондо, олимпийски сти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com