Пълен обзор на боксовата гала вечер на Кубрат Пулев и Хюи Фюри

35352
Пълен обзор на боксовата гала вечер на Кубрат Пулев и Хюи Фюри
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

В събота вечер беше време за бокс от най-високо световно ниво! Дългоочакваното завръщане на Кубрат Пулев на ринга се осъществи в зала "Арена Армеец", в която 12 хиляди зрители видяха как Кобрата смачка от бой Хюи Фюри, придобивайки званието "претендент №1 на IBF" за световната титла, която в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Цялата вечер в София беше изпълнена с емоции, след като и Тервел Пулев спечели европейската титла в полутежка категория. Но какво се случи в събота вечер може да видите в следващите редове:

КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ГАЛА ВЕЧЕРТА В "Арена Армеец":

19:30 - Гала вечерта в София започна с изключително скандално изпълнение. Спас Генов излезе на ринга в 6-рундов мач срещу Шоня Леван, който в края на срещата не разбра, че мачът приключва. Треньорът му влезе да му каже, но отнесе мощен удар от играча си, който след това посегна да го удари и през въжетата. Повече за тази невиждана сцена, четете в този материал.

20:50 - Гала вечерта в София продължи с женски боксов мач между Савана Маршал и Янина Ороско предложи много интересни моменти, но в крайна сметка британката спечели със съдийско решение.

21:30 - Здравко Попов спечели срещата в супер полусредна категория срещу италианеца Джузепе Лаури, който два пъти се озова в нокдаун и в крайна сметка загуби срещата. Повече за победата на Здравко Попов четете тук!

21:50 - Тервел Пулев по никакъв начин не забави Леонардо Брусезе и още във втория рунд нокаутира съперника си и спечели Европейската титла в полутежка категория пред феновете в "Арена Армеец". Повече за победата на Тервел Пулев четете в този материал на SportLive.bg.

22:51 - Йосиф Панов - Пепелянката спечели подргяващата битка преди Кубрат Пулев - Хюи Фюри, след като със съдийско решение надделя над Стилиян Костов - Убиеца.

00:33 - След като победи Хюи Фюри, Кубрат Пулев заяви, че съперникът му е бил много "крив". Думите на Кобрата след победата прочетете в този материал на SportLive.bg.

00:52 - След края на срещата промоутърът на братята Пулеви Ивайло Гоцев коментира мачовете в София, като разкри, че Кубрат не е спирал да участва в организацията на галавечерта в "Арена Армеец". Гоцев разкри още кога ще видим отново Кобрата на ринга, както и кога Тервел ще се бие за световна титла.

01:00 - Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Венгер не пропусна да похвали българина, а на края заяви, че Хюи Фюри само е развалил шоуто в София. Повече за изказването на немския специалист четете в SportLive.bg.

01:12 - Съперникът на Тервел Пулев Леонардо Бруцезе не скри, че класата на българина е била огромна. Какво каза италианецът за Тервел може да видите в този материал.

КРИСИЯ, ОРЛИН ПАВЛОВ, МАРИАНА ПОПОВА, ОРЛИН ГОРАНОВ И МАРГАРИТА ХРАНОВА ИЗПЪЛНИХА "МОЯ СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ" ПРЕДИ МАЧА КУБРАТ ПУЛЕВ - ХЮИ ФЮРИ

100 КАБА ГАЙДИ И "ПРИТУРИ СЕ ПЛАНИНАТА" СЪПРОВОДИХА КОБРАТА ДО РИНГА

ХЮИ ФЮРИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО СИ: ИЗЛЕЗЕ С МУЗИКАТА ОТ "СМЕЛО СЪРЦЕ"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Милица Мирчева атакува олимпийския норматив на маратона в Прага

Почина легендарен български треньор по борба

Спорт по телевизията днес - 25 април 2024 г.

Ивет Лалова се похвали: Роди ѝ се син

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт