Станка Златева отказала оферта за 1 млн.евро от Азербайджан

43268
Станка Златева отказала оферта за 1 млн.евро от Азербайджан
Снимка: БГНЕС

Парите не са важни за мен. Ако бяха, щях да отида в Азербайджан или Казахстан. От Азербайджан ми предлагаха 1 млн.евро – повече пари, отколкото съм виждала през живота си. Но аз обичам България и никога не съм се замисляла да си тръгна. Това заяви шампионката по борба Станка Златева пред Нова телевизия.

Златева описа себе си като съвсем обикновен човек, който си върши професионалните задължения. „Разочарована бях след загубения финал в Лондон и също в Пекин. Имаше много хора, които ме подкрепяха и ми помагаха да стигна до там. Всеки един от тях имаше очаквания, но не се изпълниха”, каза тя.

Станка Златева е победителят във "ВИП Брадър"

Четирикратната световна шампионка и носителка на два олимпийски сребърни медала Станка Златева бе избрана за победител във ВИП "Брадър"...

По думите й треньорът Симеон Щерев, който в момента работи в Азербайджан, е човекът, който я е довел до върха. „Щерев не се продаде – той беше изгонен”, коментира шампионката.

„Ще разговарям с федерацията. Може да се готвя заедно с жените в Азербайджан. Искам да видя дали могат да ми предложат такива условия. Ако не - предпочитам да се откажа и ще се откажа достойно, защото аз не съм предател. Този човек ме е издигнал. Късно ми е да почвам с нов треньор и да уча нови техники. Вече съм на 30 години”, категорична бе Златева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт