Трима първенци с титлата „Най-добър спортист и треньор на Дряново”

18426
Трима първенци с титлата „Най-добър спортист и треньор на Дряново”
Снимка: PR

За първи път в 42-годишната история на избора на най-добрите в спорта в Дряново за отиващата си 2013 година първенците са не двама (спортист и треньор), а трима, пише gabrovo news.

На тържествена церемония в Ритуалната зала на Община Дряново бяха обявени имената на 10-те най-добри спортисти на Дряново за отиващата си година.

Изборът на всяко име в десетката и това на треньора лежи върху плещите на Общинската спортна комисия в Дряново. За първи път обаче тази година регламентът бе допълнен с възможността дряновската общественост сама да определи своя спортен фаворит. За целта, на официалния си сайта Община Дряново публикува анкета с имената на спортистите, в която дряновци сами посочваха своя избраник. Същата възможност (попълване на анкетата) предостави и популярна местна медия.

Нека ви запознаем с имената и постиженията на победителите:

Най-достоен, заради заслугите си на състезател към Спортен клуб по ориентиране „Бачо Киро 94” и заел първо място в десетката тази година е Стефан Благовестов Михайлов.

Шарапова оглави класацията за най-богата спортистка

Руската тенисистка Мария Шарапова застана на чело на класацията на най-високоплатените спортистки през 2013 година, съобщава телевизион...

За първи сред предложените за награда треньор на 2013 година бе избран треньорът по спортно ориентиране Добри Стоянов Добрев.

8-годишният Димитър Пламенов Пенчев от Тенис клуб „Кристи” се оказа изборът на дряновската общественост за спортист номер едно на 2013 година. Малчуганът е събрал 717 гласа и печели турнир след турнир на корта.

Всеки спортист в десетката бе награден с аплодисментите на публиката и с грамота от кмета на общината  д-р Иван Николов. Получиха още и специално изработена „Златна карта” за едногодишен безплатен достъп до фитнеса в Спортната зала на Дряново, както и парична премия. От първите трима, посоченият за треньор на 2013 година и събралият най-голяма подкрепа сред обществеността спортист бяха удостоени и със специално изработени купи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт