Акага заразява с добро настроение на голямо латино парти в НДК

52022
Акага заразява с добро настроение на голямо латино парти в НДК

На 28 декември в зала 3 на НДК ще се състои незабравимо MEGA LATINO PARTY с участието на група Акага и двамата най-добри български латино DJ-и - Alex и Dobcho.

Няколко дни преди да посрещнем Нова година, на едно място ще се съберат над 3000 любители на горещите латино ритми, които ще се забавляват с музиката на Акага, класически и нови хитове от най-горещите точки на планетата.

Виж кой спечели два билета за Children of Bodom

Готови ли сте за разтърсващ финландски метъл? Е, само след няколко дни (13 ноември) Children of Bodom ще Ви залеят точно с това в зала ...

Вратите отварят в 21 часа, а билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, Ticket Stream, Ticket Pro u Ticket Portal, както и във водещите търговски центрове в страната.

Партито с група Акага със сигурност ще е едно от най-големите български музикални събития на годината и си заслужава да се посети.

Група Акага е добре позната на музикалните фенове в България и една от най-популярните български групи. Откроява се с динамичното си свирене и заразното добро настроение, което носи на концертите си.

Музикантите от бенда са считани за основателите на модерния български саунд. “Акага” имат издадени шест албума, като последният („20 Години”) излезе в края на 2011 г. Когато се появява, Акага е първата малка група, извън познатите биг бенд състави, която има брас секция като водеща в музиката й.

Музиката на Акага представлява уникална комбинация от фюжън-джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

Да почетем паметта на Фреди Меркюри с уникален трибют

На 23 ноември, в PLAYGROUND, Paradise Center, най –добрият вокал на всички времена – Фреди Меркюри ще се превъплъти в гласа...

През първите години от съществуването си музикантите работят предимно в България, издават 3 албума („Broken dreams”„Защо” и „Когато виждаш”), а популярността им расте.

Пътят нагоре продължава и формацията излиза извън пределите на страната – през 1998 и 1999 г. групата се представя на джаз – фестивала в Монтрьо на сцени на открито.

През 2007 година членове на групата са Краси Куртев (фронтмен, бас-китара; Георги Велев (тромпет,вокал), Иво Казасов (тромпет,вокал), Краси Кирилов-Джоджо (тромбон,вокал), Калин Петров (клавир), Петър Главанов (китари) и Димитър Митев – Дънди (барабани).

В този състав Акага се завръщат в България и решават да направят голям концерт в Зала 1 на НДК. Публиката ги приема горещо и това е причината формацията да се установи отново в родината си.

През последните три години Акага записва 5 успешни сингъла. Групата сключва договор с продуцентска компания „Монте Мюзик”,която издаде и последните им два албума и работи активно по реализиране на съвместни музикални проекти с известни български и чуждестранни изпълнители, между които Графа, Дичо, Тома, Спенс,Buzz D`Angelo, Mellow Mac, Pedro Lugo Martinez ( El Nene ) и др. В момента музикантите от Акага участват в един от най-рейтинговите телевизионни формати – Музикална академия.

Билетите за юбилея на Борис Карадимчев са изчерпани

10 дни преди датата, билетите за юбилейния концерт на композитора Борис Карадимчев са напълно изчерпани. В събитието на 15 ноември в ...

Освен с авторските парчета на Акага, танците ще бъдат подсилени с интересни и незабравими фюжън ритми подгрявани от най-добрите български латино DJ-и.

Alex DJ открива магията на салсата през 1999 г. Скоро след това започва да пуска като салса DJ, като партитата му постепенно стават много популярни и той получава покани за участия във всички по-значителни салса събития в България. Награждаван е за най-добър салса DJ в България. Има редица участия като гост DJ в чужбина.

DJ Dobcho започва своята кариера като DJ преди 4 години във Варна. Латино партитата, които организира в няколко клуба се посещават от всички школи по танци в града. Работил е като DJ с едни от най-големите имена в салса музиката, посетили България като Jimmy Bosch, Frankie Morrales.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com