Броени дни до концерта на Супертрамп

42349
Броени дни до концерта на Супертрамп

Броени дни остават до концерт на Роджър Ходжсън съосновател на Supertramp, една от най-великите прогресивни рокендрол формаци, за първи път на живо в София по покана на музикална компания Жокер медиа.

Легендарният певец и текстописец пристига с бандата си на 1 юли в зала 1 на НДК за представи едно зрелищно и незабравимо шоу, като феновете ще имат възможност да чуят песни от хитовия му, албум „ Закуска в Америка“, оставащ №1 в класациите повече от 30 години.

За 35-та годишнина от излизанетоизлизането му - ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ НА ЦЕНА ОТ 35 ЛВ.

До него на сцената ще застанат Aaron MacDonald (саксофон), Kevin Adamson (клавишни), David J Carpenter (китара), Bryan Head (барабани).

„Писането на песни е невероятен и магически процес. За мен музиката винаги е на първо място . Това е като кратка любовна афера , заражда се в главата ми и е там през цялото време, също като влюбването . Музиката е мястото, където аз изразявам най-дълбоките емоции, най-дълбокия си копнеж , най-дълбоката си болка и радост и въпроси“ – споделя Ходжсън.

• През май 2005 Роджър Ходжсън получава награда от ASCAP (Американска академия на композитори , автори и издатели ) в знак на признание на неговата песен „Give A Little Bit“. През 2007 г. той получи отново награда от ASCAP , за песента „Закуска в Америка“.

• „Give A Little Bit“ беше номер едно в рейтингите на САЩ в продължение на шест седмици, а през 2004 г. и се превърна в химн на много благотворителни организации по целия свят , особено след цунамито , урагана Катрина и урагана Санди .

• През май 2012 г., Роджър бе уважен от Франция с Кавалер на Ордена на изкуствата. Тази престижна награда е създадена през 1957 г. от френския министър на културата за значителен принос към изкуствата.

Ето кои спечелиха билетите за концертът Babyface Clan

Днес от 21:00 ч. с космично-истеричен саунд и най-вълнуващия фронтмен в страната, концертът на BFC ще взриви София.Actualno.com ви даде...

Оказва се, че голям почитател на групата е лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който освен, че заяви лично присъствие, любезно подкрепя събитието.

За комфорта на звездите вносителят на Ауди за България , фирма „Порше БГ” ще осигури луксозен превоз на - Ауди А8 , А6 и SUV модела. По време на престоя си в България Роджър Ходжсън ще се вози във флагмана на продуктовата гама на марката Ауди А8, 4.2 TDI.

Гостите ще бъдат настанени в бизнес- хотел „ Даунтаун“, разположен в самият център на столицата.

На 30.06 / понеделник/, Роджър ще бъде гост в Шоуто на Слави.

Ако искате да научите повече и изживеете 2 часа с истинската музика, значи сте попаднали на правилното място – 1 юли, зала 1 на НДК от 19.00 часа. Тези, които все още не са закупили билети (в мрежата на ИВЕНТИМ и касите на Билетен център НДК) могат да го направят и си подарят едно незабрававимо преживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com