Четворна комбинация в новата компилация на Platform

35093
Четворна комбинация в новата компилация на Platform

Най-успешният български лейбъл за дъбстеп и бас музика Platform Music представя седмото попълнение в каталога си, което обещава да е най-доброто до момента!

Новото издание е компилация с четири размазващи ремикса на хита Thriller на Basscatz, направени в четири различни жанра на електронна музика от някои от най-силните български продуценти.

Тежък бас и магични мелодии с Phaeleh на 1 ноември

Тежък бас, съчетан с романтични, любовни и магични мелодии – това е предложението на EventEase и Club Horizon за датата 1 ноември...

Balthazar&JackRock – двама от най-популярните български артисти на международната техно и хаус сцена са първи в списъка. Техният ремикс съчетава едновременно танцувалното усещане на стила с агресивната вибрация на оригиналния Thriller трак.

Един от най-успешните български продуценти със световна популярност и стотици издания за най-големите електронни лейбъли – Иван Шопов също се включва в компилацията. Той подкрепи Platform още на старта с участието си в дебютната компилация Platformula 1, а в новия им проект е със специално двойно участие. Под името Бalkansky, той представя дъбстеп ремикс с безкомпромисно музикално усещане и вкус, а като DrumKid – една по-експериментална версия за песента.

Емблематичното българско дуо на Konspirator и Mocks – Highroll също се включва в проекта със свой вариант на Thriller, в който оригиналните рими на Grigovor са допълнени от енергични дръм енд бейс подложки и запомняща се бас линия. Оригиналният звук и високият професионализъм на Highroll наскоро беше високо оценен от световно известния лейбъл DJ SS - Formation Records, който ще издаде следващото им EP.

Демо версии на ремиксите вече са налични на страницата на Platform music в Soundcloud - http://www.soundcloud.com/platform-music. Самото издание ще бъде достъпно за сваляне във всички добри дигитални магазини за музика на 18 ноември.

Обновеният Yalta Club отваря врати на 9-ти ноември

По-малко от месец ни дели от официалното откриване на Yalta Club. Вече с две основни зали, с нова концепция и интериор, но все така сти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика