Crimson Blue ще подгрява концерта на Таря Турунен

34771
Crimson Blue ще подгрява концерта на Таря Турунен

От лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3 ноември 2014 година в зала “Универсиада”. Създадена в Русия през 2009 година, групата печели бързо популярност с впечатляващите сопрано вокали и смесицата от ню метъл и арт рок. Издаденият през 2011 година албум “Innocence” ги нарежда сред водещите тежки руски банди, а сега ще имат честта да подгряват Таря по време на предстоящото й европейско турне “Colours In The Road”. Съвсем скоро се очаква да бъде издадена и втората продукция на Crimson Blue.

Известни са и имената на музикантите, които ще свирят с Таря на сцената в София: това са Alex Scholpp, Thomas Heinz, Max Lija, Kevin Chown и Christian Kretschmar.

Таря Турунен стопи ледовете

Таря Турунен стопли заскрежената петъчна вечер в "Арена Армеец" с магнетичното си присъствие. Снежните препятствия, които срещна по п...

Нека припомним, че билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен - “Colours In The Dark” от миналата година.

След приключването на европейските дати, финландското сопрано ще има кратка почивка преди да се впусне в превърналото се вече в традиция за нея Коледно турне в родна Финландия.

Концертът на 3 ноември в зала “Универсиада” започва в 19.45 часа с подгряващата банда Crimson Blue!

Концертът на Таря Турунен ще бъде утре вечер

Както стана ясно по-рано, шоуто на финландската певица Таря Турунен, предвидено да се състои тази вечер в "Арена Армеец София" се отлаг...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com