Ерос Рамацоти пя пред 15 000 в "Арена Армеец"

11191
Ерос Рамацоти пя пред 15 000 в "Арена Армеец"

Попидолът Ерос Рамацоти поднесе качествена италианска романтика по време на концерта си снощи в зала "Арена Армеец" в София.

Изпълнителят на едни от най-нежните любовни песни се появи на сцената точно в 20.00 ч. в перфектна форма. Веднага поздрави публиката, 15 000 гласове запяха в едно и шоуто продължи така с много заряд и настроение два часа.

Ерос Рамацоти за Actualno.com: Любовта е основата на света

Чувствам се добре, защото музиката ме кара да се чувствам добре, и любовта, както и успехът с публиката, много неща са смесени, които м...

Рамацоти гостува у нас в рамките на световното си турне, което промотира последния му албум "Perfetto". Прозвучаха както песни от него, така и някои от най-големите хитове на певеца, включително дуетните изпълнения "Piu che pou" и "I belong to you". Един от запомнящите се моменти на вечерта беше по време на песента "Tra vent'anni", която Рамацоти изпълни сам на сцената, свирейки на пиано. На други песни се включваше с китара, на моменти импровизираше, но след всяко изпълнение не пропускаше да каже на български "Благодаря", предаде Дарик.

Мултимедия на голям екран, светлинни ефекти и ефирни завеси, които непрекъснато се движеха, допълваха ритъма на шоуто. С невероятен, безупречен и много силен глас, Ерос Рамацоти неуморно поднасяше песен след песен своето италианско обаяние. Не пропусна да слезе и сред публиката най-отпред, снима се с почитателки и дари с целувка едно малко момиченце.

За финал беше избрал песента "Musica e", скри се от сцената, но бързо се върна за "Fuoco Nel Fuoco" и едно дълго сбогуване с "Piu Bella Cosa", която завършва с думите "grazie di esistere" - "благодаря ти, че съществуваш".

Един ден до концерта на Ерос Рамацоти в София

До концерта на италианската мега-звезда Ерос Рамацоти остават броени часове. Събитието беше разпродадено още преди месец. Организаторит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com