Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хитови изпълнители ще бъдат част от MUSIC VIBES FESTIVAL в Созопол на 3-ти август

12 юни 2024, 14:56 часа • 3182 прочитания

На 3-ти август в Созопол ще се проведе първото издание на музикалния фестивал MUSIC VIBES FESTIVAL. На стадиона в Созопол ще излязат едни от най-обичаните български рап, хип-хоп и R&B звезди за едно свежо лятно музикално приключение. Хедлайнерите "Молец" ще зарадват феновете си с цял концертен сет от 90 минути заедно с лайв бенд. Ден преди това, на 2-ри август, организаторите ще посрещнат на същата локация и световната група Dubioza Kolektiv.

Още: ВАС остави в сила решението да се премахнат незаконни бунгала до плаж Каваци

Кои други звезди ще присъстват? 

В разгара на летния сезон на сцената на MUSIC VIBES FESTIVAL на 3-и август (събота) феновете на родната музика ще избухнат още с отделните сетове на FYRE и THEO, Боро Първи, Атанас Колев, Явката ДЛГ и MADMATIC, ROBI и Дара Екимова. Вратите ще бъдат отворени в 17:30 часа, а шоуто ще започне точно в 18:00.

Още: Иво Димчев и Алексис Карлие се включват във Франкофоли 2024

"Радвам се, че можем да представим на феновете на българската музика един нов музикален фестивал именно в Созопол и то в разгара на лятото. Всички тези млади звезди ще направят наистина свежо и готино шоу, а феновете им ще имат възможност да ги видят заедно на една сцена в страхотен музикален купон, наречен MUSIC VIBES FESTIVAL", сподели Мартин Михайлов, организатор на събитието.

MUSIC VIBES FESTIVAL се осъществява с подкрепата на община "Созопол", а билетите вече са налични в платформата EPAY GO. Първите 1000 билета ще са на промоционална цена, децата до 7 години ще влизат безплатно, а за посетителите на възраст между 8 и 14 години се предлагат детски билети с 25% намаление. Седящите места на трибуните, където ще има сянка от отварянето на вратите в 17:30 часа, са на регулярна цена, но количествата на тези билети са ограничени. Всички лица под 18 години влизат с придружител и декларация.

Билети могат да бъдат закупени тук.

Още: IL VOLO се завръщат в България с концерт на 2 ноември (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес